Βιβλίο
Ιόνιο: Ζάκυνθος: Ιθάκη: Κεφαλονιά
Με αυτοκίνητο· με τα πόδια· με 4x4 και μοτοσυκλέτα· χωρίς μυστικά· με σκάφος

Συλλογικό έργο
Γιάννης Σεφεριάδης
Παναγιώτης Σαρρής
Νίκος Γ. Μαστροπαύλος
Φαίη Κοκκινάκη
Μήτσος Ν. Μανιάτης
Φωτογράφος: Γιάννης Σεφεριάδης
Φωτογράφος: Παναγιώτης Σαρρής
Φωτογράφος: Φαίη Κοκκινάκη
Φωτογράφος: Νίκος Γ. Μαστροπαύλος
Επιμέλεια: Κώστας Π. Μανιμανάκης
Επιμέλεια: Μαρία Κόντη
Ευθύνη Σειράς: Κώστας Π. Μανιμανάκης
Αθήνα
Άλτερ Εγκο Μ.Μ.Ε. Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 161
Σχήμα: 23χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τα Νέα· Ανακαλύψτε την Ελλάδα 24
Σημειώσεις: Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα" στις 14.6.2008. Χορηγός: Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 3.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-06-2008)
Περίληψη:

Στη σαγήνη του Ιονίου

Φανατικός λάτρης των Κυκλάδων και της Κρήτης, ένιωθα περίπου σαν να απατώ τη σύζυγό μου όταν επιβιβαζόμουν στο πλοίο για την Κεφαλονιά. Και αυτή, λες και το 'ξερε, φρόντισε να με πλανέψει και να μου χαρίσει αξέχαστες στιγμές. Από τις πανέμορφες ξερές Κυκλάδες βρέθηκα με μιας στην αγκαλιά του πράσινου, που σ' ακολουθεί ως την παραλία. [...] Κάπως έτσι μπήκε η Κεφαλονιά και τα Επτάνησα στην καρδιά μου. Το επόμενο ταξίδι ήταν Πάσχα. Αυτή τη φορά το πλοίο έδεσε στη Ζάκυνθο. [...] Την Ιθάκη την ψάχνω ακόμη. [...] Ταξιδέψτε λοιπόν κι εσείς μαζί μας μέσα από τις σελίδες του οδηγού μας. Όποιος και να είναι ο προορισμός σας εμείς θα σας συντροφεύουμε με έγκυρες και χρήσιμες πληροφορίες.

Κώστας Μανιμανάκης
Ιούνιος 2008

Ο οδηγός αποτελείται από τα κεφάλαια: "Κεφαλονιά", "Ζάκυνθος" και "Ιθάκη", τα οποία περιλαμβάνουν, κάθε ένα, τις ενότητες: "Δείτε οπωσδήποτε", "Ασκήσεις επί χάρτου", "Χωρίς... μυστικά", "Πόλεις & οικισμοί", "Παραλίες", "Διαδρομές", "Εκτός δρόμου", "Μονοπάτια", "Δραστηριότητες", "Πολιτισμός & τέχνες", "Διαμονή", "Φαγητό".