Βιβλίο
Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας

Steve Watkins
Clare Jones
Μετάφραση: Μίρκα Σκάρα
Φωτογράφος: Steve Watkins
Φωτογράφος: Clare Jones
Αθήνα
Ορφέας
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 256
Σχήμα: 25χ19
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6751-13-4
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Unforgettable Walks to Take Before You Die
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 29.56€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 30-06-2008)
Περίληψη:

Το βιβλίο "Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας" είναι το πέμπτο μιας συναρπαστικής σειράς βιβλίων που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε σημαντικά αξιοθέατα και να βιώσετε πρωτόγνωρες εμπειρίες σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι φωτογράφοι και συγγραφείς Steve Watkins και Clare Jones βασίστηκαν στην πολύχρονη ταξιδιωτική πείρα τους για να επιλέξουν τους 30 πιο εντυπωσιακούς και εμπνευσμένους περιπάτους του κόσμου, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, ή και λιγότερο.

Οι επιλογές τους περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία προορισμών: από αστικούς περιπάτους, όπως η Διαδρομή της Ελευθερίας στη Βοστόνη και εκείνη πλάι στους εντυπωσιακούς ναούς του Κυότο, μέχρι το ασύλληπτης γεωμορφολογίας Εθνικό Πάρκο Yellowstone στις ΗΠΑ, και το Μονοπάτι των 'Ινκα, στο Περού, θα διαβάσετε επίσης για πιο ξεκούραστες εκδρομές, όπως η κατοικία του Frank Lloyd Wright στον καταρράκτη Fallingwater και η βόλτα στα γραφικά κανάλια του Άμστερνταμ. Για όσους αποζητούν την πρόκληση, το βιβλίο φιλοξενεί και κάποιες πιο απαιτητικές διαδρομές, όπως ο αλπικός γύρος του Mont Blanc και η πεζοπορία στο φαράγγι "Άλμα της Τίγρης", στην Κίνα.

Πλούσιο σε φωτογραφίες, από λήψεις που έγιναν αποκλειστικά γι' αυτήν την έκδοση, οι "Αξέχαστοι περίπατοι που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας" απευθύνονται σε όλους όσοι αναζητούν ιδέες για μια εμπνευσμένη ταξιδιωτική εμπειρία ζωής.