Βιβλίο
Λαχανικά
Ωμά, μαγειρεμένα, σε σαλάτες

Συλλογικό έργο
Fabiano Guatteri
Lucia Pazzi
Cristina Pradella
Marilia Ribeiro
Επιμελητής: Francesca Orabona
Μεταφραστής: Χριστίνα Ελευθερίου
Επιμελητής: Νέλη Σιγάλα
Υπεύθυνος Σειράς: Βασίλης Μηνακάκης
Αθήνα
Η Καθημερινή
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 191
Σχήμα: 24χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6782-53-4
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Verdure crude, cotte e in insalata
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Καλοκαιρινές Συνταγές 4
Σημειώσεις: Copyright: RCS Quotidiani S.p.A., Milano. Επιμέλεια συνταγών: Χριστίνα Ελευθερίου. Φωτογραφίες των πρακτορείων Corbis, Olycom, C. Van Kasteel (Flora Press), Getty Images/Laura Ronchi. Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 11.7.2008.
Κυκλοφορεί
Τιμή: 7.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 11-07-2008)
Περίληψη:

Το καλοκαίρι, τα λαχανικά ικανοποιούν τη γεύση, ελκύουν την όσφρηση και γοητεύουν τη ματιά μας με τα ποικίλα χρώματα και αρώματα. Σαλάτα με κολοκυθάκια, πεπόνι και γαλοπούλα, ταρτάκια με ντομάτα και θυμάρι, λαχανικά γκρατινέ αλά προβενσάλ είναι μερικές από τις συνταγές που θα βρείτε σε αυτό το βιβλίο. Ακολουθούν συμβουλές για το κατάλληλο κρασί ή το ποτό που πρέπει να συνοδεύει κάθε πιάτο, καθώς και ιδέες και οδηγίες για τη διακόσμηση του τραπεζιού με λαχανικά και λουλούδια.

Ένα μέρος από τις συνταγές του τόμου έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό "Γαστρονόμος".