Βιβλίο
Πελοπόννησος: Ορεινή Αρκαδία: Ορεινή Κορινθία: Ναύπλιο: Πάρνωνας
Με αυτοκίνητο· με τα πόδια· με 4x4 και μοτοσυκλέτα· χωρίς μυστικά

Συλλογικό έργο
Όλγα Χαραμή
Βάλυ Βαϊμάκη
Αντώνης Π. Καλογήρου
Λεωνίδας Κονδύλης
Μήτσος Ν. Μανιάτης
Μάρω Κουρή
Αντώνης Θαλάσσης
Επιμέλεια: Μάριος Θεοδωρακάκης
Επιμέλεια: Βάλυ Βαϊμάκη
Επιμέλεια: Γιάννης Βασαλάκης
Επιμέλεια: Μαρία Κόντη
Ευθύνη Σειράς: Γιάννης Ντρενογιάννης
Φωτογράφος: Κλαίρη Μουσταφέλλου
Φωτογράφος: Λεωνίδας Κονδύλης
Φωτογράφος: Κώστας Δημητρέλης
Φωτογράφος: Γιάννης Ντρενογιάννης
Φωτογράφος: Μάρω Κουρή
Φωτογράφος: Αντώνης Θαλάσσης
Φωτογράφος: Γιώργος Δέτσης
Αθήνα
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 161
Σχήμα: 23χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τα Νέα· Ανακαλύψτε την Ελλάδα 4
Σημειώσεις: Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα" τον Σεπτέμβριο του 2006. Χορηγός: Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 3.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-07-2008)
Περίληψη:

Σαββατοκύριακο...

Επιστροφή στην πραγματικότητα, ξανά σαββατοκύριακο και πάλι πίσω. Μικρές ανάσες ζωής για εκείνους που μένουν "αλλού", για επισκέπτες, τουρίστες, αλλά όχι ξένους στον ίδιο σου τον τόπο.
Η αλήθεια είναι ότι πάντα έρχεσαι, ποτέ δεν θέλεις να φύγεις, να επιστρέψεις στην καθημερινότητα. Γι' αυτό, το σαββατοκύριακο ανακηρύσσεται πανηγυρικά ως ιερό διήμερο. Το σκέφτεσαι, το οργανώνεις και πραγματοποιείς... Του προσφέρεις τον καλύτερο εαυτό σου και εκείνο σε γεμίζει με νέες εικόνες, δυνατές εμπειρίες, ζωντάνια, ελπίδα και αισιοδοξία. Φτιάχνεις τα καλύτερα σενάρια για το αύριο και έτσι μπορείς να συνεχίσεις.
Κάπως έτσι φτιάχτηκε και ο τέταρτος οδηγός "Ανακαλύψτε την Ελλάδα", αφιερωμένος στην Πελοπόννησο, που κρατάτε στα χέρια σας. Μπορείτε να τον ακολουθήσετε με ασφάλεια κι εμπιστοσύνη και να τον χρησιμοποιήσετε σε δόσεις-σφηνάκια σαββατοκύριακου. Επίσης μπορείτε να κάνετε την υπέρβαση. Να φύγετε μαζί του και να επιστρέψετε όταν θα "τα έχετε δει όλα". Μέχρι τότε, ο επόμενος οδηγός που ετοιμάζουμε πυρετωδώς θα έχει κυκλοφορήσει... Και πάλι από την αρχή.
Σαββατοκύριακο για μια ζωή
Μακάρι!

Γιάννης Ντρενογιάννης
Σεπτέμβριος 2006


Ο οδηγός αποτελείται από τα κεφάλαια: "Ορεινή Αρκαδία: Δημητσάνα-Καρύταινα", "Ορεινή Αρκαδία: Βυτίνα-Λαγκάδια", "Ορεινή Κορινθία", "Ναύπλιο-Αργολίδα" και "Πάρνωνας", τα οποία περιλαμβάνουν, κάθε ένα, τις ενότητες: "Δείτε οπωσδήποτε", "Χάρτης", "Χωρίς μυστικά", "Ιδιαίτερα τοπία/παραλίες/οικισμοί", "Διαδρομές", "Εκτός δρόμου", "Μονοπάτια", "Δραστηριότητες", "Πολιτισμός & τέχνες", "Διαμονή", "Φαγητό".