Βιβλίο
Κυκλάδες: Σύρος: Τήνος: Μύκονος: Σίφνος: Μήλος
Με αυτοκίνητο· με σκάφος· με τα πόδια· με 4x4 και μοτοσυκλέτα· χωρίς μυστικά

Συλλογικό έργο
Μήτσος Ν. Μανιάτης
Μάριος Θεοδωρακάκης
Βάλυ Βαϊμάκη
Γιάννης Ντρενογιάννης
Αντώνης Καλογήρου
Όλγα Χαραμή
Κώστας Κατσιγιάννης
Επιμέλεια: Μάριος Θεοδωρακάκης
Επιμέλεια: Γιάννης Βασαλάκης
Επιμέλεια: Μαρία Κόντη
Ευθύνη Σειράς: Γιάννης Ντρενογιάννης
Φωτογράφος: Έλενα Παπαγούνα
Φωτογράφος: Γιάννης Ντρενογιάννης
Φωτογράφος: Βάλυ Βαϊμάκη
Φωτογράφος: Κλαίρη Μουσταφέλλου
Φωτογράφος: Κώστας Κατσιγιάννης
Αθήνα
Alter - Ego ΜΜΕ Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2006
σ. 161
Σχήμα: 23χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τα Νέα· Ανακαλύψτε την Ελλάδα 1
Σημειώσεις: Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Τα Νέα" τον Ιούνιο του 2006. Χορηγός: TIM.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 3.01€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-07-2008)
Περίληψη:

Ταξιδεύω... Τα τελευταία 15 χρόνια συνέχεια, για διάφορους λόγους, με όλα τα μεταφορικά μέσα, με μπλοκ σημειώσεων και μια βαλίτσα φωτογραφικά που δεν ξέρω ακόμα να χρησιμοποιώ σωστά...
Ταξιδεύεις... Κι εσύ μαζί μου. Μιλάω για εσένα τον αναγνώστη που σε κουβαλάω στην πλάτη και άλλοτε σε νιώθω σαν βαρύ φορτίο υποχρέωσης απέναντι σ' αυτά που διαβάζεις και άλλοτε ελαφρύ σαν πούπουλο, αφού έμαθα να γράφω την αλήθεια...
Ταξιδεύει... Μια καταπληκτική ομάδα ανθρώπων που αγαπάνε αυτό που κάνουν, αλλά πάνω απ' όλα αγαπάνε και σκέφτονται ο ένας τον άλλο.
Ταξιδεύουμε... Ανακαλύπτοντας άγνωστα και ανόθευτα κομμάτια της πατρίδας μας. Μας ενδιαφέρει η ασφαλής και χρήσιμη πληροφορία. Αδιαφορούμε για τα καλολογικά στοιχεία και παλεύουμε να κάνουμε κείμενο που να διαβάζεται. Ανοίγουμε βιβλία και χάρτες, μιλάμε με ανθρώπους, βγάζουμε φωτογραφίες, μαθαίνουμε συνεχώς καινούργια πράγματα και κάνουμε έναν μικρό αγώνα για να χωρέσουν όλα σε 160 σελίδες.
Ταξιδεύετε... Μαζί με ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο οδηγό περιήγησης στις Κυκλάδες. Τον κρατάτε αυτή τη στιγμή στα χέρια σας. Τον φτιάξαμε σαν "πολυεργαλείο" για τους ταξιδιώτες του 21ου αιώνα. Για εκείνους που δε αρκούνται στις όμορφες εικόνες, αλλά αναζητούν την εμπειρία. Για αυτούς που ταξιδεύουν όχι μόνο με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα, αλλά με τα πόδια, με σκάφος, με την ψυχή τους!
Ταξιδεύουν... Όλοι μαζί μας. Γιατί έχουμε όρεξη, ικανότητα, καθαρό μυαλό και τη φιλοδοξία να παρουσιάσουμε μια αληθινή και ζωντανή Ελλάδα, χωρίς μυστικά, χωρίς υπεκφυγές.

Καλό ταξίδι... σε όλους!

Γιάννης Ντρενογιάννης
Ιούνιος 2006

Ο οδηγός αποτελείται από τα κεφάλαια: "Σύρος", "Τήνος", "Μύκονος", "Σίφνος" και "Μήλος", τα οποία περιλαμβάνουν, κάθε ένα, τις ενότητες: "Δείτε οπωσδήποτε", "Ασκήσεις επί χάρτου", "Χωρίς... μυστικά", "Παραλίες", "Θαλασσινές εξερευνήσεις", "Διαδρομές", "Εκτός δρόμου", "Πεζοπορία & μονοπάτια", "Δραστηριότητες", "Πολιτισμός & τέχνες", "Διαμονή", "Φαγητό", "Διασκέδαση" (ειδικά στο κεφάλαιο για τη Μύκονο).