Βιβλίο
Ψάρια και θαλασσινά
Μαριναρισμένα, σε σαλάτες, στη σχάρα

Συλλογικό έργο
Fabiano Guatteri
Lucia Pazzi
Cristina Pradella
Marilia Ribeiro
Επιμελητής: Francesca Orabona
Μεταφραστής: Χριστίνα Ελευθερίου
Επιμελητής: Νέλη Σιγάλα
Υπεύθυνος Σειράς: Βασίλης Μηνακάκης
Αθήνα
Η Καθημερινή
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 192
Σχήμα: 24χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6782-55-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Καλοκαιρινές Συνταγές 6
Σημειώσεις: Copyright: RCS Quotidiani S.p.A., Milano. Επιμέλεια συνταγών: Χριστίνα Ελευθερίου. Φωτογραφίες των πρακτορείων Getty Images/Laura Ronchi, C. Van Kasteel (Flora Press, Defd, Jhareszeiten, Axel Spinger), Corbis, Olycom. Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 25.7.2008.
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 7.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 25-07-2008)
Περίληψη:

Στα παραδοσιακά καλοκαιρινά πιάτα σημαντικό ρόλο παίζουν τα θρεπτικά και υγιεινά ψάρια, που σερβίρονται μαριναρισμένα, σε σαλάτες ή στη σχάρα. Σαρδέλες μαριναρισμένες με κάππαρη και θυμάρι, σαλάτα με γαρίδες και ραντίτσιο, σουβλάκια σουπιάς με πέστο είναι μερικές από τις συνταγές αυτού του βιβλίου που θα εμπλουτίσουν εύκολα και γρήγορα με καινούργια γευστικά πιάτα το καλοκαιρινό μας μενού. Επίσης, υπάρχουν προτάσεις για να τα συνοδεύσουμε με το σωστό ποτό, καθώς και ιδέες για τη διακόσμηση του καλοκαιρινού τραπεζιού.