Βιβλίο
Ρύζι
Δημητριακά, κουσκούς

Συλλογικό έργο
Fabiano Guatteri
Lucia Pazzi
Cristina Pradella
Marilia Ribeiro
Επιμελητής: Francesca Orabona
Μεταφραστής: Χριστίνα Ελευθερίου
Επιμελητής: Νέλη Σιγάλα
Επιμελητής: Κωνσταντίνα Τσιάγκα
Υπεύθυνος Σειράς: Βασίλης Μηνακάκης
Αθήνα
Η Καθημερινή
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 191
Σχήμα: 24χ20
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6782-57-2
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Riso, orzo, farro e couscous
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Καλοκαιρινές Συνταγές 8
Σημειώσεις: Copyright: RCS Quotidiani S.p.A., Milano. Επιμέλεια συνταγών: Χριστίνα Ελευθερίου. Φωτογραφίες των πρακτορείων Olycom (εξώφυλλο), C. Van Kasteel: Flora Press, Corbis, Getty Images/Laura Ronchi. Ημερομηνία 1ης κυκλοφορίας: 8.8.2008.
Κυκλοφορεί
Τιμή: 7.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 08-08-2008)
Περίληψη:

Μεγάλη ποικιλία από σαλάτες με ρύζι και πιάτα με βάση το κριθάρι, το σιτάρι, το κεχρί και, φυσικά, το πλιγούρι και το κουσκούς μπορούν να απαοτελέσουν ελαφρά και δροσερά πρώτα πιάτα σ' ένα καλοκαιρινό μενού. Άγριο ρύζι με κοτόπουλο και λαχανικά, πράσινο ριζότο με γαρίδες, μεσογειακό σιτάρι και κριθάρι με κάππαρη και ελιές είναι μερικές από τις εύκολες και γρήγορες συνταγές που σας προτείνουμε σε αυτό το βιβλίο. Ακολουθούν συμβουλές για το κρασί που ταιριάζει σε κάθε πιάτο, καθώς και ιδέες για τη διακόσμηση του τραπεζιού σε ασιατικό στιλ.

Ένα μέρος από τις συνταγές του τόμου έχουν δημοσιευθεί στο περιοδικό "Γαστρονόμος".