

Ρένα της Φτελιάς, Ελληνική δημιουργική κουζίνα
Ειρήνη Τόγια
Φωτογράφος: Γιώργος Παυλίδης
Φωτογράφος: Αντώνης Συμεωνάκης
Φωτογράφος: Ηλίας Κουτουλογένης
Αθήνα
Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη
1998
σ. 124
Σχήμα: 26χ23
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-236-999-9
Λευκώματα
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 26.64€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 26-09-2011)
Περίληψη:
Η μαγειρική, στην εξέλιξή της, δεν απασχόλησε μόνο όσους ασχολούνται ειδικά με αυτή ή τους μεγάλους και φημισμένους κοιλιόδουλους. Φιλόσοφοι, ποιητές, συγγραφείς, ακόμα και πολιτικοί ασχολήθηκαν επίσης με τη μαγειρική.
Η κουζίνα, με την ποικιλία των σκευών, την αφθονία των λαχανικών, των φρούτων, των ψαριών, των πουλερικών, των κρεάτων, στάθηκε πηγή έμπνευσης για έργα μεγάλων ζωγράφων.
Το βιβλίο αυτό, το πρώτο της σειράς της Ρένας της Φτελιάς, φέρνει στο τραπέζι μας την παράδοση, τη φαντασία, την ηδονή της γεύσης...
Καλή σας όρεξη
Η μαγειρική, στην εξέλιξή της, δεν απασχόλησε μόνο όσους ασχολούνται ειδικά με αυτή ή τους μεγάλους και φημισμένους κοιλιόδουλους. Φιλόσοφοι, ποιητές, συγγραφείς, ακόμα και πολιτικοί ασχολήθηκαν επίσης με τη μαγειρική.
Η κουζίνα, με την ποικιλία των σκευών, την αφθονία των λαχανικών, των φρούτων, των ψαριών, των πουλερικών, των κρεάτων, στάθηκε πηγή έμπνευσης για έργα μεγάλων ζωγράφων.
Το βιβλίο αυτό, το πρώτο της σειράς της Ρένας της Φτελιάς, φέρνει στο τραπέζι μας την παράδοση, τη φαντασία, την ηδονή της γεύσης...
Καλή σας όρεξη