Βιβλίο
Ερμηνεία των δοκιμασιών λειτουργικού ελέγχου του αναπνευστικού
Πρακτικός οδηγός

Συλλογικό έργο
Robert E. Hyatt
Paul D. Scanlon
Masao Nakamura
Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ι. Γουργουλιάνης
Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Θ. Κωστίκας
Μετάφραση: Ανδριάνα Παπαϊωάννου Ι.
Αθήνα
Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 253
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-399-777-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Interpretation of Pulmonary Function Tests: A Practical Guide
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 40.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 14-09-2011)
Περίληψη:

Το βιβλίο "Ερμηνεία των δοκιμασιών λειτουργικού ελέγχου του αναπνευστικού: ένας πρακτικός οδηγός" αποτελεί μια πρακτική ανασκόπηση των συνηθέστερων δοκιμασιών λειτουργικού ελέγχου του αναπνευστικού, που παρέχει πληροφορίες σχετικά με το τι μετρά η κάθε δοκιμασία και σε ποια κλινικά ερωτήματα μπορεί να απαντήσει.

Το βιβλίο "Ερμηνεία των δοκιμασιών λειτουργικού ελέγχου του αναπνευστικού: ένας πρακτικός οδηγός" παρέχει:
- Πρακτική κάλυψη των δοκιμασιών που στοχεύουν στην αξιολόγηση αποφρακτικών και περιοριστικών διαταραχών, την ανταπόκριση στη βρογχοδιαστολή, τη διαχυτική ικανότητα των πνευμόνων, την ανταλλαγή των αερίων, τη μηχανική των πνευμόνων συμπεριλαμβανομένης της αντίστασης και της ενδοτικότητας, τη διαταραχή του αερισμού και των μέγιστων αναπνευστικών πιέσεων. Περιλαμβάνει κεφάλαια σχετικά με τον προεγχειρητικό έλεγχο του αναπνευστικού, τις δοκιμασίες που αξιολογούν την ικανότητα για άσκηση και τα πρότυπα των διαφόρων δοκιμασιών σε συγκεκριμένες παθήσεις.
- Περιεχόμενο προσιτό στον αναγνώστη, που παρέχει πληροφορίες οι οποίες μπορούν εύκολα να αφομοιωθούν και να εφαρμοστούν στην καθημερινή αντιμετώπιση των ασθενών.
- Κατατοπιστικούς πίνακες και γραφήματα.
- Περιγραφές περιστατικών, οι οποίες στοχεύουν να καλλιεργήσουν την ικανότητα του αναγνώστη να ερμηνεύει τις δοκιμασίες λειτουργικού ελέγχου εφαρμόζοντας τις βασικές αρχές σε κλινικό επίπεδο.

Αποκτώντας το βιβλίο "Ερμηνεία τκν δοκιμασιών λειτουργικού ελέγχου τον αναπνευστικού: ένας πρακτικός οδηγός" θα πάρετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να είστε σε θέση να ερμηνεύσετε τις συνηθέστερες δοκιμασίες λειτουργικού ελέγχου του αναπνευστικού.