Βιβλίο
Rock Starlet

Stewart Lewis
Μετάφραση: Μαρία Σκαμάγκα
Αθήνα
IntroBooks
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 538
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6680-46-5
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Rock Starlet
Κυκλοφορεί
Τιμή: 20.39€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-11-2008)
Περίληψη:

Όπου να 'ναι, βγαίνει ο πρώτος του δίσκος - κρίμα που ο ίδιος πρέπει να μείνει κλεισμένος "στην ντουλάπα"!

Όλα δείχνουν πως ο Τζάκσον Πουλ θα είναι πολύ σύντομα το μεγαλύτερο αστέρι που προσγειώθηκε στη μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Η δισκογραφική εταιρεία που τον εκπροσωπεί ποντάρει στο ταλέντο, τη φιλοδοξία και τα εξωτερικά του χαρίσματα για να στείλει τον δίσκο του στην κορυφή των τσαρτ. Για να κερδίσει φήμη όμως -φήμη που ξεπερνά τα πιο τρελά του όνειρα- ο Τζάκσον πρέπει να θυσιάσει κάτι. Τον πραγματικό εαυτό του. Ο Τζάκσον είναι γκέι. Και οι άνθρωποι που τον προωθούν επιμένουν πως αυτή η μικρή λεπτομέρεια πρέπει να παραμείνει κρυφή.

Καθώς όμως το αστέρι του αρχίζει να λάμπει, η προσπάθειά του να κρατήσει την αλήθεια για τη σεξουαλική του ταυτότητα μακριά από τα ταμπλόιντ γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Το κρυφτούλι τον κουράζει, το προσωπείο που του έχουν φορέσει τον βαραίνει και αρχίζει να φοβάται πως θα χάσει το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία για αυτόν: τον έρωτα της ζωής του.

Το "Rock starlet" είναι ένα μυθιστόρημα γραμμένο με πρωτοφανή ειλικρίνεια, που μυεί τον αναγνώστη στα άδυτα της μουσικής βιομηχανίας και αποκαλύπτει τα βρώμικα, ενίοτε, μυστικά της επιτυχίας. Ο Stewart Lewis αφηγείται μια χιουμοριστική, σοφή, διδακτική τελικά, ιστορία για τη δόξα και το αναπόφευκτο τίμημά της.