Βιβλίο
Δαμάζοντας τη μεγάλη, ροζ αρκούδα
Ένας πρακτικός οδηγός για να γίνεις ηγέτης του εαυτού σου και των άλλων

Αλέξανδρος Σταματουλάκης
Θεσσαλονίκη
Ιανός
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 493
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6882-00-5
Περιέχει Βιβλιογραφία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 20.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 14-10-2010)
Περίληψη:

Ένας πρακτικός οδηγός για το πώς να γίνεις Ηγέτης του εαυτού σου και των άλλων. Πρόκειται για το βιβλίο του Αλέξανδρου Σταματουλάκη, γιατρού και πρώην Δημάρχου για 12 χρόνια Αμπελοκήπων, Θεσσαλονίκης, με τίτλο "Δαμάζοντας τη μεγάλη, ροζ αρκούδα".

Με το βιβλίο του ο Αλέξανδρος Σταματουλάκης υπόσχεται ένα γοητευτικό ταξίδι στα μονοπάτια και στις λεωφόρους της ζωής.

Ένας οδικός χάρτης για να γίνει το ταξίδι της ζωής σας πιο γοητευτικό και πιο αποτελεσματικό.

"...συνταγές για πρακτική εφαρμογή των θεωριών και των απόψεων των "γκουρού" της ηγεσίας και του μάνατζμεντ στη ζωή και την εργασία του αναγνώστη".
(Aπόστολος Αιγυπτιάδης)

"Ένας περίπατος στις σελίδες του - ή με τον ίδιο στο μέλλον, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα - αρκεί για να γοητευτείτε από την πολυσύνθετη... αλλά ταυτόχρονα απλή σκέψη και φιλοσοφία μιας χαρισματικής προσωπικότητας".
(Άγγελος Ροδαφηνός)

"Η βασική όμως αρετή του έργου αυτού βρίσκεται στην πρακτικότητα που διαθέτει, διότι δεν είναι απλά "οδηγίες προς ναυτιλομένους", αλλά ένα αποθετήριο δράσεων και ενεργειών που έχουν δοκιμασθεί "εν τοις πράγμασι". Είναι ένα όργανο κι ένα εργαλείο".
(Αρχιμ. Δρ. Παντελεήμων - Γ. Τσορμπατζόγλου)

"Ο αναγνώστης θα χαρεί ένα κείμενο γραμμένο με λεπτό χιούμορ αλλά και αμεσότητα, ένα κείμενο χωρίς περιττές και δυσνόητες λέξεις, από έναν συγγραφέα με προσωπική γνώση αλλά και εμπειρία".
(Ευάγγελος Χεκίμογλου)