Βιβλίο
Η μυστική γλώσσα των γενέθλιων ημερών
Τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς μας όπως διαμορφώνονται από την ημερομηνία της γέννησής μας

Ιζαμπέλ Μπιρόν
Μετάφραση: Άρτεμις Τρίκκα
Αθήνα
Ωκεανός
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 285
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6769-22-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: γαλλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Le langage secret des dates de naissance
Αστρολογία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.79€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 05-12-2008)
Περίληψη:

Τα βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς µας όπως διαµορφώνονται από την ηµεροµηνία της γέννησής µας.

Ξέρετε ότι η ηµεροµηνία γέννησής µας επηρεάζει σηµαντικά την προσωπικότητά µας; Πράγµατι, η ζωή είναι ένας µεγάλος τροχός που γυρίζει -σύµφωνα µε τους δικούς του κανόνες που υπακούουν σε έναν παγκόσµιο νόµο... σε συγκεκριµένους κύκλους. Γι' αυτό οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί την ίδια ηµέρα, ασχέτως χρονιάς, κατέχουν το ίδιο σηµείο σ' αυτόν τον κύκλο της ζωής και έχουν κάποια όµοια χαρακτηριστικά...

Αυτό το βιβλίο είναι αποτέλεσµα µιας αυστηρής και ολοκληρωµένης προσέγγισης που βασίζεται στην αστρολογία, στην αριθµολογία και στα ταρό. Δεν µας αποκαλύπτει µόνο τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα όσων γεννήθηκαν κάποια συγκεκριµένη ηµέρα, αλλά και τι επιδιώκουν στη ζωή, ποια είναι η στάση τους απέναντι στον έρωτα και στο χρήµα.

Είναι ένα χρήσιµο εργαλείο ανακάλυψης του εαυτού µας και των άλλων, ένα µοναδικό κλειδί. Μας αποκαλύπτει τις γενικές γραµµές της προσωπικότητάς µας και µας βοηθά επίσης να κατανοήσουµε καλύτερα τους ανθρώπους µε τους οποίους µοιραζόµαστε τη ζωή µας. Συνεπώς, γνωρίζοντας αυτή τη µυστική γλώσσα, όλες οι σχέσεις µας θα είναι στο εξής πιο εύκολες και πιο χαρούµενες.

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Γιόλα Αργυροπούλου-ΠαπαδοπούλουΗ μυστική γλώσσα των γενέθλιων ημερώνΠεριοδικό "Τηλέραμα"4/4/2009