Βιβλίο
Πρόεδρος Ομπάμα: η πορεία προς τον Λευκό Οίκο
Ειδική αναμνηστική έκδοση "Time"

Συλλογικό έργο
Μετάφραση: Μαρία Σκαμάγκα
Αθήνα
IntroBooks
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 104
Σχήμα: 28χ21
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6680-51-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: President Obama: The Path to the White House
Σημειώσεις: Copyright: "Time", ειδική αναμνηστική έκδοση. Φωτογραφικό υλικό: αρχείο περιοδικού "Time".
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 18.34€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-03-2013)
Περίληψη:

H Π. Εκδοτική Α.Ε., θυγατρική εταιρεία του ομίλου Imako Media S.A., εγκαινιάζει την αποκλειστική συνεργασία της με το δημοσιογραφικό κολοσσό Time Inc. στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό, με μια πολυτελή συλλεκτική έκδοση για την προσωπικότητα που απασχόλησε τελευταία τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όσο κανείς άλλος, τον Μπαράκ Ομπάμα.

Η πορεία του Ομπάμα από τη Χαβάη προς την Ινδονησία και προς το Λευκό Οίκο αντιπροσωπεύει ένα από τα πλέον απίθανα και συναρπαστικά ταξίδια στην πολιτική ιστορία των Η.Π.Α. Με την παρούσα ειδική έκδοση που αποτελεί συλλεκτικό απόκτημα, το "Time" σηματοδοτεί την άνοδο του Ομπάμα στην εξουσία. Η έκδοση περιλαμβάνει τα αυθεντικά πρωτοδημοσιευμένα άρθρα του περιοδικού "Time" με ανάλυση από τους έμπειρους πολιτικούς συντάκτες του.

Η έκδοση περιλαμβάνει επίσης πλούσιο φωτογραφικό υλικό, και από προσωπικές στιγμές της οικογένειας Ομπάμα, της φωτογράφου του "Time", Callie Shell. Η Callie Shell παρακολούθησε με το φακό της όλη την προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα μέχρι την προεδρία. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα θα οδηγήσουν τους αναγνώστες στον ακριβή απολογισμό της ανόδου του Ομπάμα στην εξουσία, από τις πρώτες μέρες της καριέρας του ως πολιτικός στο Σικάγο μέχρι τη στιγμή που έγινε πολιτικό φαινόμενο κι ανέλαβε τα ηνία του πλανήτη.