Βιβλίο
Adriano Del Fabro
Μετάφραση: Βασίλης Περάκης
Επιμέλεια: Μαριάννα Ψύχαλου
Αθήνα
Ψύχαλος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 103
Σχήμα: 20χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8455-57-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Coltivare l'olivo e utilizzarne i frutti
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 13.63€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-09-2010)
Η ελιά
Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα
Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα
Adriano Del Fabro
Μετάφραση: Βασίλης Περάκης
Επιμέλεια: Μαριάννα Ψύχαλου
Αθήνα
Ψύχαλος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 103
Σχήμα: 20χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-8455-57-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Coltivare l'olivo e utilizzarne i frutti
Περιέχει Βιβλιογραφία
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 13.63€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 22-09-2010)
Περίληψη:
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:
- Τις ποικιλίες
- Τον πολλαπλασιασμό
- Το κλάδεμα
- Τη λίπανση
- Τις καλλιεργητικές φροντίδες
- Τη φυτοπροστασία
- Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών
- Την παραγωγή ελαιόλαδου
Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:
- Τις ποικιλίες
- Τον πολλαπλασιασμό
- Το κλάδεμα
- Τη λίπανση
- Τις καλλιεργητικές φροντίδες
- Τη φυτοπροστασία
- Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών
- Την παραγωγή ελαιόλαδου
Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.
Θέματα: