Βιβλίο
Μπακαλιάρος
100 γευστικοί συνδυασμοί για να μαγειρέψετε και να εντυπωσιάσετε!

Giovanni de Biasio
Μεταφραστής: Βιολέττα Ζεύκη - Βοργιά
Φωτογράφος: Nicolas Lemonnier
Αθήνα
Modern Times
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 159
Σχήμα: 29χ21
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-691-374-7
Γλώσσα πρωτοτύπου: ιταλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Baccalà!
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 29.48€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 08-04-2009)
Περίληψη:

Στο βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας συγκεντρώνονται περισσότερες από εκατό συνταγές, προτάσεις και ιδέες για να μαγειρέψετε το ψάρι που, περισσότερο από κάθε άλλο, έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και ένα σημαντικό ρόλο στην ιστορία της διατροφής. Οι συνταγές παρουσίαζονται με τρόπο σφαιρικό, αν και όχι πάντα συμβατικό, και προτείνουν ένα ευέλικτο είδος διατροφής, που μπορεί να συνδυαστεί τόσο με προσούτο όσο και με σοκολάτα. Έτσι, ο βακαλάος, απαλλαγμένος από τις λαϊκές καταβολές του, θεωρείται πλέον γκουρμέ για τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.