Βιβλίο
Η τέχνη της ζωής
Ο απλός τρόπος να αποκτάς αυτό που θες

Mark Jouner
Μετάφραση: Αναστασία Σενή
Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούσης
Αθήνα
Εμπειρία Εκδοτική
Αριθμός Έκδοσης: 2
2010
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2009
σ. 256
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-417-265-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Κυκλοφορεί
Τιμή: 18.25€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 24-04-2009)
Περίληψη:

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα ανακαλύψετε:
- Τους σοκαριστικούς τρόπους με τους οποίους κυβερνήσεις, εταιρείες, ακόμα και φίλοι ανταγωνίζονται για να αποκτήσουν λίγο έλεγχο του δικού σας εγκεφάλου.
- Έχετε ποτέ πει από μέσα σας "αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός", ακόμα κι αν δεν μπορούσατε να καταλάβετε γιατί; Από τώρα και στο εξής θα μπορείτε να καταλαβαίνετε τι δεν πάει καλά και να εμποδίζετε τέτοιους ανθρώπους από το να σας τρελάνουν κι εσάς.
- Πώς να απελευθερώσετε την εκπληκτική δύναμη του μυαλού σας μαθαίνοντας να πηγαίνετε από το ένα "εγκεφαλικό λειτουργικό σύστημα" στο άλλο, κατά βούληση.
- Μία "γλώσσα προγραμματισμού για τον εγκέφαλο" που θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιείτε όλη τη δύναμη του νου σας για να αποκτήσετε τα πράγματα που θέλετε στη ζωή.
- Πώς να προλαμβάνετε σχεδόν όλες τις παρεξηγήσεις και τις συγκρούσεις στις ανθρώπινες σχέσεις.
- Και πώς να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα είκοσι μίας ημερών και ένα πακέτο "Διαχείρισης Προσωπικών Ενεργειών" υψηλής τεχνολογίας.

Σταματήστε να κάνετε κύκλους! Πάρτε στο σπίτι σας την "Τέχνη της ζωής" και πάρτε τον ίσιο δρόμο που θα σας οδηγήσει στη ζωή που μέχρι τώρα ονειρευόσασταν.

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Γιόλα Αργυροπούλου-ΠαπαδοπούλουΗ τέχνη της ζωήςΠεριοδικό "Τηλέραμα"4/7/2009