Βιβλίο
Journey Through Greek Culinary
From Antiquity Until Today With More than 300 Traditional Recipes

Sofia Ioannou
Fannie Katsavouni
Μεταφραστής: Fannie Katsavouni
Φωτογράφος: Studio Kontos
Αθήνα
Παπαδήμας Εκδοτική
2009
σ. 240
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6791-65-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: ελληνικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις: Από την αρχαιότητα έως σήμερα με πάνω από 300 συνταγές
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 20-06-2011)
Περίληψη:

[...] Into the pages of this book you'll get to know some of the tastiest, the most aromatic and characteristic recipes from each corner of the Greek territory.

The recipes are selected in such a way that they are easy in their execution. The quantity of the ingredients is calculated for 4 to 6 persons. Even traditional, these recipes are adapted in nowadays and correspond in the tasteful requirements of the modern consumer.
Good appetite!

(από τον πρόλογο του βιβλίου)