Βιβλίο
Γιόγκα για υγεία και αρμονία

Ρόμπερτ Νατζέμυ
Μετάφραση: Νότα Γεωργίου
Φωτογράφος: Πόπη Μασούρη
Αθήνα
Ηράκλειτος
Αριθμός Έκδοσης: 9
2008
σ. 256
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-7234-04-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 18.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 04-05-2012)
Περίληψη:

[...] Το να ζει κανείς σωστά είναι τέχνη και επιστήμη. Αλλά σε μεγάλο βαθμό το έχουμε ξεχάσει. Σήμερα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει πως δεν χρειάζεται πια να υποφέρουν ούτε σωματικά, ούτε συγκινησιακά. Οι δυνατότητες που τους προσφέρονται για να καλυτερέψουν, να βοηθήσουν τον εαυτό τους, καθημερινά διευρύνονται, καθώς όλο και περισσότερα συστήματα σκέψης, διατροφής και διαβίωσης γίνονται προσιτά στο ευρύ κοινό, προς όφελός του!

Οι περισσότερες από αυτές τις θεωρίες και τεχνικές έχουν την καταγωγή τους στ' αρχαία χρόνια, αλλά τις ανακαλύπτουμε ξανά πάλι σήμερα και τις αναπροσαρμόζουμε για το καλό του σύγχρονου ανθρώπου.

Το βιβλίο αυτό περιέχει αυτού του είδους τις θεωρίες και τις τεχνικές, που έχουν εφαρμοστεί και δοκιμαστεί από τον ίδιο το συγγραφέα, τους δασκάλους του, τους μαθητές του κι εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σ' όλο τον κόσμο, επί χιλιάδες χρόνια. Δε χωράει αμφιβολία πια, θα σας βοηθήσουν να γίνεται πιο υγιείς, πιο ευτυχισμένοι και να βρείτε το νόημα της ζωής σας. [...]

Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ