Βιβλίο
Τα μαργαριτάρια της ευτυχίας

Kat Martin
Μετάφραση: Ρηγούλα Γεωργιάδου
Αθήνα
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 345
Σχήμα: 19χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-620-200-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The Handmaiden's Necklace
Silk 49
Κυκλοφορεί
Τιμή: 6.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 23-07-2009)
Περίληψη:

Ο θρύλος λέει πως το Περιδέραιο της Νύφης μπορεί να φέρει απίστευτη ευτυχία ή μεγάλες συμφορές στον κάτοχό του. Άραγε έχει τη δύναμη να ξαναζωντανέψει έναν έρωτα χαμένο από καιρό;

Πριν από πέντε χρόνια, ο Ρέιφ, δούκας του Σέφιλντ, πίστεψε ότι η μνηστή του τον είχε προδώσει.Την έβγαλε από τη ζωή του, όμως ο πόνος για το χωρισμό τους δεν είχε σβήσει ποτέ από την καρδιά του. Γι' αυτό όταν ανακαλύπτει ότι τον εξαπάτησαν με τον αισχρότερο τρόπο και πως η Ντανιέλ Ντιβάλ του ήταν πάντα πιστή, ορκίζεται να την ξανακερδίσει.

Αλλά η Ντάνι βρίσκεται ήδη σ' ένα πλοίο με προορισμό την Αμερική, όπου πρόκειται να παντρευτεί κάποιον άλλο. Παίζοντάς τα όλα για όλα, ο Ρέιφ την ακολουθεί και παγιδεύοντάς τη σε μια κατάσταση που την εκθέτει, την αναγκάζει να γίνει γυναίκα του.

Ελπίζοντας ότι με τον καιρό θα καταφέρει να της αποδείξει την αγάπη του και να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη της, της χαρίζει ένα υπέροχο περιδέραιο που λέγεται ότι έχει μαγική δύναμη. Όμως, όσο κι αν η Ντάνι θέλει να πιστέψει ότι τα σφάλματα του παρελθόντος μπορεί να διορθωθούν, φοβάται ότι υπάρχει μια αλήθεια που δε γίνεται να μείνει κρυφή για πάντα. Μια αλήθεια που ίσως της κοστίσει ξανά την ευτυχία της με τον Ρέιφ, το μόνο άντρα που αγάπησε ποτέ της...


Τα ιστορικά μυθιστορήματα της Κat Martin έχουν επανειλημμένως μπει στη λίστα των best seller των New York Tίmes και οι φλογεροί, ακαταμάχητοι ήρωές της έχουν μαγέψει το αναγνωστικό κοινό σε 17 χώρες, από τις ΗΠΑ ως τη Σουηδία, τη Νότια Αφρική και την Κίνα.