Βιβλίο
Ελλάδα: Ένας σύγχρονος άτλας
Ειδική έκδοση για μαθητές Αττικής και Βοιωτίας

Συλλογικό έργο
Άρης Ασλανίδης
Μαρία Λεβεντοπούλου
Νίκος Χριστοδουλάκης
Ευστράτιος Βαλάκος
Εικονογράφηση: John Ridd
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 80
Σχήμα: 34χ24
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-3292-6
Εκπαίδευση
Περιέχει: - Ένθετο με ειδική έκδοση για μαθητές Αττικής & Βοιωτίας - Ένθετο: "Ελλάδα: Ένας σύγχρονος άτλας: Τετράδιο εργασιών"
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 10.88€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 02-03-2012)
Περίληψη:

Ο τόπος που ζούμε και όσα συναντάμε γύρω μας πάντα μας προκαλούν το φυσικό ενδιαφέρον να τα γνωρίσουμε. Με γνώμονα αυτή την αρχή οι Εκδόσεις Πατάκη προχώρησαν στην έκδοση ενός άτλαντα της Ελλάδας για παιδιά αλλά και για κάθε αναγνώστη που ενδιαφέρεται για τη γεωγραφία της χώρας. Περιλαμβάνει αναλυτικούς πολιτικούς και γεωφυσικούς χάρτες για κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα, πλήρως ενημερωμένους, με χρήσιμο ενημερωτικό υλικό, όπως αρχαιολογικά μνημεία, ιστορικές περιοχές, τουριστικά αξιοθέατα, μεγάλα έργα, καθώς και πληροφορίες που αφορούν το φυσικό περιβάλλον (βιοτόπους, εθνικούς δρυμούς, προστατευόμενες περιοχές, τα περιβαλλοντικά προβλήματα κ.ά.), τους ανθρώπους και την οικονομία κάθε γεωγραφικού διαμερίσματος.

Η παρούσα ειδική έκδοση για μαθητές Αττικής & Βοιωτίας περιλαμβάνει εκτός των άλλων και ένα ένθετο µε θεματικούς χάρτες της Αττικής και της Βοιωτίας, καθώς και έναν πολύ αναλυτικό γεωφυσικό χάρτη των δύο αυτών νομών. Επιπλέον, δίνονται πληροφορίες για τη χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.