Βιβλίο
G-Force: Η ιστορία της ταινίας

Μεταφραστής: Βασιλική Κοκκίνου
Αθήνα
Ελληνικά Γράμματα
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 50
Σχήμα: 29χ22
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-19-0486-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: G-Force: The Movie Storybook
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 10.20€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 21-09-2009)
Περίληψη:

Μακριά από τα μάτια των ανθρώπων, η G-Force ετοιμαζόταν για την ημέρα που θα χρειαζόταν τις ικανότητές της. Γρήγοροι, δυνατοί, έξυπνοι και με γνώσεις, ο Ντάργουιν, ο Μπλάστερ, η Χουάρεζ, ο Σπέκολς και ο Μουτς είναι έτοιμοι να βγουν από τη σκιά και να γίνουν νόμιμο κομάτι του FBI. Μοναδικό μειονέκτημα; Η ομάδα τους αποτελείται από τρία ινδικά χοιρίδια, έναν τυφλοπόντικα και μια μύγα! είναι στις...πατούσες τους!

Όταν η G-Force αποκαλύπτει το σχέδιο ενός σατανικού μυαλού, του Λέοναρντ Σέιμπερ, να καταστρέψει την ανθρωπότητα, τα μέλη της αρπάζουν την ευκαιρία. Θα μπορέσουν να συνεργαστούν για να νικήσουν τον Σέιμπερ ή θα ανακαλύψουν πως ακόμη και μια ομάδα τόσο στενά δεμένη όπως η δική τους μπορεί να έχει έναν τυφλοπόντικα;

Το G-Force είναι μια περιπετειώδης κωμωδία γύρω από την πρόσφατη εξέλιξη ενός μυστικού κυβερνητικού σχεδίου που εκπαιδεύει ζώα για να δουλέψουν στην κατασκοπεία. Οπλισμένα με τα όπλα της τελευταίας κατασκοπικής τεχνολογίας, αυτά τα εξαιρετικά εκπαιδευμένα ινδικά χοιρίδια ανακαλύπτουν πως η μοίρα του κόσμου.