Βιβλίο
Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ελένη Δασκαλάκη
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Summer
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: H. F. Ullmann (ISBN: 978-3-8331-5190-3)
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-10-2009)
Του καλοκαιριού
Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ελένη Δασκαλάκη
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Summer
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: H. F. Ullmann (ISBN: 978-3-8331-5190-3)
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-10-2009)
Περίληψη:
Η ζέστη του καλοκαιριού επιτάσσει απλά, εύκολα γεύματα και μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τη φρεσκάδα των καλοκαιρινών λαχανικών και μυρωδικών σε ανάλαφρες συνταγές, που δεν απαιτούν ώρες παραμονής μέσα σε μια ζεστή κουζίνα. Απολαύστε μια φρέσκια τονοσαλάτα νισουάζ ή ένα καρπάτσιο με παρμεζάνα και για γλυκό, γκρατιναρισμένα φρούτα εποχής.
Η ζέστη του καλοκαιριού επιτάσσει απλά, εύκολα γεύματα και μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε τη φρεσκάδα των καλοκαιρινών λαχανικών και μυρωδικών σε ανάλαφρες συνταγές, που δεν απαιτούν ώρες παραμονής μέσα σε μια ζεστή κουζίνα. Απολαύστε μια φρέσκια τονοσαλάτα νισουάζ ή ένα καρπάτσιο με παρμεζάνα και για γλυκό, γκρατιναρισμένα φρούτα εποχής.
Θέματα: