Βιβλίο
Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ελένη Δασκαλάκη
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Sauces
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: H. F. Ullmann (ISBN: 978-3-8331-5181-1)
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-10-2009)
Σάλτσες
Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ελένη Δασκαλάκη
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Sauces
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: H. F. Ullmann (ISBN: 978-3-8331-5181-1)
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-10-2009)
Περίληψη:
Ανακαλύψτε τα μυστικά για υπέροχες σάλτσες που μετατρέπουν ένα απλό πιάτο σε γευστική πανδαισία! Μια καταπληκτική συλλογή που θα σας δείξει πόσο εύκολο είναι να μυηθείτε στα μυστικά που κρύβονται πίσω από μια τέλεια, λευκή σάλτσα βουτύρου, ένα κουλί ή μία βινεγκρέτ, αλλά και πως να δημιουργήσετε τις δικές σας παραλλαγές. Οι προτάσεις σερβιρίσματος που συνοδεύουν τις συνταγές θα σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!
Ανακαλύψτε τα μυστικά για υπέροχες σάλτσες που μετατρέπουν ένα απλό πιάτο σε γευστική πανδαισία! Μια καταπληκτική συλλογή που θα σας δείξει πόσο εύκολο είναι να μυηθείτε στα μυστικά που κρύβονται πίσω από μια τέλεια, λευκή σάλτσα βουτύρου, ένα κουλί ή μία βινεγκρέτ, αλλά και πως να δημιουργήσετε τις δικές σας παραλλαγές. Οι προτάσεις σερβιρίσματος που συνοδεύουν τις συνταγές θα σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!