Βιβλίο
Γαλλική κουζίνα

Επιμελητής: Kay Halsey
Μεταφραστής: Ελένη Δασκαλάκη
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Regional French
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: H. F. Ullmann (ISBN: 978-3-8331-5186-6)
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.12€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 13-10-2009)
Περίληψη:

Καθεμία από τις πανέμορφες, ρομαντικές επαρχίες της Γαλλίας προτείνει τις δικές της σπεσιαλιτέ, που βασίζονται στο συνδυασμό των καλύτερων τοπικών προϊόντων... Γι' αυτό και η Γαλλική κουζίνα θεωρείται μία από τις καλύτερες στον κόσμο. Αυτή η συλλογή των κλασικών, αξεπέραστων συνταγών περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πίνες αλά προβενουάλ, μια πλούσια μπουγιαμπέσα, ένα σιγομαγειρεμένο κασουλέ και μια κρεμώδη νορμανδική τάρτα.