Βιβλίο
Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ελένη Δασκαλάκη
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Casseoles & One-Poes
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: H. F. Ullmann (ISBN: 978-3-8331-5187-3)
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-10-2009)
Μαγειρευτά
Επιμέλεια: Kay Halsey
Μετάφραση: Ελένη Δασκαλάκη
Αθήνα
Ελευθερουδάκης
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 64
Σχήμα: 24χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Casseoles & One-Poes
Le Cordon Bleu - Σπιτική Συλλογή
Σημειώσεις: Συνέκδοση: H. F. Ullmann (ISBN: 978-3-8331-5187-3)
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-10-2009)
Περίληψη:
Τα μαγειρευτά είναι η πιο αγαπημένη εκδοχή του οικογενειακού φαγητού: πλούσια συστατικά, γεμάτα άρωμα, που σιγοβράζουν μέσα στην κατσαρόλα, για να δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα! Κάθε περιοχή έχει τη δική της παραδοσιακή σπεσιαλιτέ και αυτή η συλλογή συμπεριλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες: από το ψητό του Λάνκασαϊρ μέχρι το γαλλικό κασουλέ και το τσιοπίνο του Σαν Φρανσίσκο, γεμάτο με θαλασσινά από τις διάσημες ακτές του.
Τα μαγειρευτά είναι η πιο αγαπημένη εκδοχή του οικογενειακού φαγητού: πλούσια συστατικά, γεμάτα άρωμα, που σιγοβράζουν μέσα στην κατσαρόλα, για να δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα! Κάθε περιοχή έχει τη δική της παραδοσιακή σπεσιαλιτέ και αυτή η συλλογή συμπεριλαμβάνει μερικές από τις καλύτερες: από το ψητό του Λάνκασαϊρ μέχρι το γαλλικό κασουλέ και το τσιοπίνο του Σαν Φρανσίσκο, γεμάτο με θαλασσινά από τις διάσημες ακτές του.
Θέματα: