Βιβλίο
Ολοκληρωμένη διαχείριση υδατικών πόρων σε συνθήκες κλιματικών αλλαγών
Βόλος, 27-30 Μαΐου 2009

Συλλογικό έργο
Επιμέλεια: Αντώνιος Λιακόπουλος
Επιμέλεια: Β. Κανακούδης
Επιμέλεια: Ε. Αναστασιάδου - Παρθενίου
Επιμέλεια: Β. Τσιχριντζής
Θεσσαλονίκη
Γράφημα
Αριθμός Έκδοσης: 1
2009
σ. 650
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6865-07-7
ISBN Σετ 960-6865-05-3
Α/Α Τόμου: 2
Αριθμός Τόμων: 2
Σημειώσεις: Η τιμή αφορά το set των δύο τόμων. Συγγραφική υπευθυνότητα: Ελληνική Υδροτεχνική Ένωση (ΕΥΕ), Ελληνική Επιτροπή Διαχείρισης Υδατικών Πόρων (ΕΕΔΥΠ).
Κυκλοφορεί
Τιμή: 40.76€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 21-01-2011)
Περίληψη:

[set δύο τόμων]

Οι παρόντες δύο τόμοι περιλαμβάνουν τις εργασίες που παρουσιάσθηκαν στο συνέδριο με τίτλο "Ολοκληρωμένη Διαχείριση Υδατικών Πόρων σε Συνθήκες Κλιματικών Αλλαγών", το οποίο έλαβε χώρα στο Βόλο από τις 27 έως τις 30 Μαΐου 2009. Το συνέδριο διοργανώθηκε για πρώτη φορά από κοινού, από την Ελληνική Υδροτεχνική Ένωση (EYE) και την Ελληνική Επιτροπή Διαχείρισης Υδατικών Πόρων (ΕΕΔΥΠ). Ήταν το 11ο συνέδριο της EYE και το 7ο της ΕΕΔΥΠ, στις αντίστοιχες σειρές των συνεδρίων που διοργανώνουν ανά τακτά διαστήματα οι δύο επιστημονικές ενώσεις.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν να φιλοξενήσει ανακοινώσεις από επιστήμονες, που ασχολούνται με την επιστήμη του νερού, σχετικές με πρακτικές διαχείρισης, μεθοδολογίες έρευνας, μεθόδους προγραμματισμού και σχεδιασμού έργων, οι οποίες αναπτύσσονται προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι προκλήσεις που θέτουν στη διαχείριση του νερού οι κλιματικές αλλαγές που συντελούνται. Οι εργασίες ομαδοποιούνται σε 12 θεματικές ενότητες: Διαχείριση Υδατικών Πόρων, Υδρολογία, Υδραυλικά Έργα, Γεωργική Υδραυλική, Υδραυλική Ποταμών, Θαλάσσια & Παράκτια Υδραυλική, Μηχανική Ρευστών, Μετρήσεις Πεδίου και Εργαστηρίου, Μαθηματικά Ομοιώματα, Διαχείριση Υγρών και Στερεών Αποβλήτων, Διαχείριση Παράκτιας Ζώνης, Οικονομικά και Νομικά θέματα Υδατικών Πόρων & Περιβάλλοντος. [...]

(από τον Πρόλογο)