Βιβλίο
Ήπειρος: Ιωάννινα - Μέτσοβο
Αξιοθέατα· παραλίες· διαδρομές· μονοπάτια· 4x4· διαμονή· φαγητό· από τον Γιάννη Ντρενογιάννη

Συλλογικό έργο
Γιώργος Ξεπαπαδάκος
Αντώνης Ιορδάνογλου
Λεωνίδας Τηνιακός
Φωτογράφος: Μάρω Κουρή
Φωτογράφος: Κλαίρη Μουσταφέλλου
Φωτογράφος: Γιώργος Δέτσης
Φωτογράφος: Λεωνίδας Τηνιακός
Φωτογράφος: Βάλυ Βαϊμάκη
Φωτογράφος: Περικλής Μεράκος
Επιμέλεια: Βάλυ Βαϊμάκη
Επιμέλεια: Αντώνης Ιορδάνογλου
Επιμέλεια: Λεωνίδας Τηνιακός
Επιμέλεια: Μάριος Θεοδωρακάκης
Ευθύνη Σειράς: Γιάννης Ντρενογιάννης
Αθήνα
Έθνος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 129
Σχήμα: 23χ15
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Εξερευνήστε την Ελλάδα 20
Σημειώσεις: Διανεμήθηκε δωρεάν μαζί με την εφημερίδα "Έθνος" στις 9.1.2010, και στη συνέχεια στα περίπτερα στην τιμή των 3,5 ευρώ. Σε συνεργασία με το περιοδικό "Explore Nature". Χορηγός: Marfin Egnatia Bank. Απαγορεύεται η μεταπώληση & εν γένει εκμετάλλευση χωρίς την άδεια της εκδότριας εταιρείας, Πήγασος Εκδοτική ΑΕ.
Περιέχει: Χάρτη της Ηπείρου, κλίμακας 1:115.000, σε επιμέλεια "Anavasi Digital".
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 3.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 14-01-2010)
Περίληψη:

Αποστολή 2010...

Στόχος 1ος: Η πόλην των Ιωαννίνων. Οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας θα ακολουθήσουν.
Στόχος 2ος: Να μην κάνουμε μια απλή περιήγηση, αλλά να βοηθήσουμε τον αναγνώστη-επισκέπτη να μάθει όλα τα μυστικά της πόλης... όλα εκείνα που θα του έπαιρναν πολύτιμο χρόνο να ανακαλύψει μόνος του.
Στόχος 3ος: Να ακολουθήσουμε αποκαλυπτικές διαδρομές στα περίχωρα. Να κάνουμε ήπιες δραστηριότητες στη φύση (π.χ. πεζοπορία), να ξεφύγουμε και λίγο εκτός δρόμου με όχημα 4Χ4 ή εντούρο μοτοσικλέτα.
Στόχος 4ος: Να αξιολογήσουμε προσεκτικά τις καλύτερες προτάσεις για διαμονή και φαγητό και να προσθέσουμε διασκέδαση. Τίποτε δεν μένει ίδιο από χρονιά σε χρονιά... Οι μεγάλες πόλεις της Ελλάδας μεταμορφώνονται με γοργούς ρυθμούς.
Στόχος 5ος: Να ολοκληρώσουμε τον ταξιδιωτικό μας οδηγό προσφέροντας αναλυτικό χάρτη όχι μόνο της περιοχής αλλά και της πόλης σχεδιασμένο από την "Ανάβαση"
Η αποστολή μας για το 2010 μόλις ξεκίνησε. Μετά από 20 τεύχη, 20 μήνες ανελλιπώς στο περίπτερο, δεν πρόκειται να σταματήσουμε εδώ...

Γιάννης Ντρενογιάννης
Ιανουάριος 2010


Ο οδηγός περιέχει τα κεφάλαια: "Ιωάννινα" και "Μέτσοβο", με τις επιμέρους ενότητες: "Μη χάσετε", "Ανακαλύψεις", "Ιωάννινα-Λίμνη-Κάστρο-Δωδώνη" (μόνο για τα "Ιωάννινα"), "Περιήγηση", "Off road", "Με τα πόδια", "Δραστηριότητες", "Πολιτισμός", "Διαμονή", "Φαγητό".