Βιβλίο
Οι εμπειρίες μου στο X-Factor 1 & 2
Φωτογραφικό λεύκωμα

Νίκος Μουρατίδης
Φωτογράφος: Νίκος Μουρατίδης
Αθήνα
Τετράγωνο
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 156
ISBN: 978-960-99040-5-6
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 15.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 14-02-2013)
Περίληψη:

- Στο λεύκωμα ένας fan θα βρει εκατοντάδες παρασκηνιακές φωτογραφίες που δεν τις έχει ξαναδεί ποτέ. Θα βρει όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα δύο παιχνίδια. Όλα τα τραγούδια βδομάδα με βδομάδα, τους αποχωρήσαντες, βιογραφικά και φυσικά αυτόγραφα από τους πιο δημοφιλείς.
- Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, έβγαζα φωτογραφίες. Όταν τέλειωσε το πρώτο X-Factor και πέρασαν κάνα-δυό μήνες τότε μου ήρθε η ιδέα για να βγάλω ένα βιβλίο. Όμως στην πορεία θεωρήσαμε ότι ήταν αργά πια για να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο λεύκωμα. Θα έμοιαζε ανεπίκαιρο κι’ έτσι κράτησα την ιδέα για φέτος.
- Το βιβλίο είναι μοιρασμένο μισό-μισό και έχει δύο εξώφυλλα. Το 1 και το 2
- Μάζεψα ένα πολύ μεγάλο όγκο φωτογραφιών αλλά ευτυχώς που κάθε βδομάδα έκανα διαλογή γιατί στο τέλος θα τα έβρισκα μπαστούνια.
- Ο Σάκης Ρουβάς πάντα με άφηνε να τον βγάζω ακόμα και όταν ήταν αξύριστος, άντυτος, αχτένιστος και ιδρωμένος. Στις πρόβες δηλαδή. Αλλά τον έχω και με όλα τα κοστούμια που φόρεσε σε όλα τα live.
- O Νικόλας Μεταξάς μου έστειλε το αυτόγραφο του από την Βοστόνη.
- Επειδή οι φωτογραφίες του Λούη δεν μου άρεσαν ταξίδεψα μέχρι την Κύπρο να τον βγάλω και να του πάρω το αυτόγραφό του.
- Όλα τα παιδιά στα καμαρίνια ή στα παρασκήνια που με έβλεπαν με την μηχανή αντί να φρικάρουν μου πόζαραν με χαρά κι’ ας ήταν άβαφτες οι κοπέλες ή ημίγυμνα τα αγόρια...
- Περιγράφω όλα τα στάδια ανεύρεσης των νέων ταλέντων και το πώς γίνεται η διαλογή. Έτσι μπορεί κάποιος να καταλάβει και πως λειτουργεί το όλο σύστημα.
- Γράφω μόνο για τις δικές μου εμπειρίες. Ότι έπεσε στην δική μου αντίληψη.