Βιβλίο
Job Survival
Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο

Klaus Merg
Torsten Knodler
Μετάφραση: Γιάννα Ανδριτσάκη
Αθήνα
Σταμούλη Α.Ε.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 268
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-351-817-4
Γλώσσα πρωτοτύπου: γερμανικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Überleben im Job
Business Life
Κυκλοφορεί
Τιμή: 18.07€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 13-05-2010)
Περίληψη:

Άκρως επίκαιρο το νέο βιβλίο της σειράς business life. Τίτλος του "Job survival - Οδηγός επιβίωσης για κάθε εργαζόμενο!" και στόχος του να βοηθήσει τον κάθε εργαζόμενο να βελτιώσει την επαγγελματική του καθημερινότητα μέσα από τρόπους και τεχνάσματα που θα του επιτρέψουν να επιβιώσει στον απέραντο ωκεανό της εργασίας!

Δευτέρα πρωί και έχετε μία ολόκληρη εβδομάδα μπροστά σας. Κι αν ο προϊστάμενος έχει πάλι κακή διάθεση; Θα καταφέρετε να τελειώσετε εγκαίρως το έργο; Και τι γίνεται με τη φήμη ότι θα καταργηθούν κάποιες θέσεις εργασίας;

Αναγνωρίζετε αυτή την κατάσταση;

Τότε πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο αυτό για να αντέξετε τον καθημερινό αγώνα στο γραφείο - χωρίς να πάθετε έλκος ή έμφραγμα. Δεν πρόκειται για άλλο ένα βιβλίο με θεωρητικά διδάγματα, αλλά για έναν πρακτικό οδηγό που όχι μόνο θα σας βοηθήσει απλά να επιβιώσετε στη δουλειά σας, αλλά θα σας παρακινήσει εσωτερικά για να προστατέψετε την καριέρα σας, να βελτιώσετε την αντοχή και ανοχή σας και να αδράξετε τις (λιγοστές) ευκαιρίες σε δύσκολους καιρούς!

Ποτέ δεν είναι αργά για να ανακαλύψετε ότι μπορείτε να αντλείτε ευχαρίστηση από το εργασιακό σας περιβάλλον. Αναλάβετε δράση και θέστε εκ νέου την εργασία σας σε τροχιά επιτυχίας!