Βιβλίο
World of Warcraft: Η γέννηση της ορδής

Christie Golden
Μεταφραστής: Βάιος Ζάχαρης
Αθήνα
Anubis
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 391
Σχήμα: 18χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-306-924-9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: World of Warcraft: Rise of the Horde
World of WarCraft
Κυκλοφορεί
Τιμή: 4.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 08-10-2012)
Περίληψη:

Πολύ καιρό πριν, στον ειδυλλιακό κόσμο του Ντράινορ, οι ευγενείς φατρίες των ορκ ζούσαν αρμονικά δίπλα στους αινιγματικούς γείτονές τους, τους Ντρενέι. Αλλά οι ανόσιοι πράκτορες της Φλεγόμενης Λεγεώνας είχαν άλλα σχέδια για τις δύο ανυποψίαστες φυλές. Ο δαίμονας Κιλ'τζέιντεν πυροδοτεί μια σειρά σκοτεινών γεγονότων, που δε θα καταλήξει μόνο στον αφανισμό των Ντρενέι, αλλά και θα οδηγήσει τις φατρίες των ορκ σε ένα μονοπάτι χωρίς επιστροφή, σε μία πορεία μίσους και καταστροφής που θα κλονίσει τον κόσμο του "Warcraft".

Το όνομά μου είναι Θραλ. Η λέξη "θραλ" στη γλώσσα των ανθρώπων σημαίνει "σκλάβος" και η ιστορία σχετικά με το πώς απέκτησα αυτό το όνομα είναι μεγάλη και καλύτερα να την αφήσουμε για κάποια άλλη φορά. Η ιστορία που επιθυμώ να καταγραφεί σε τούτο το κομμάτι περγαμηνής, προτού όλοι όσοι την έζησαν περάσουν στον άλλο κόσμο και πάνε να συναντήσουν τους τιμημένους μας προγόνους, είναι η ιστορία του πατέρα μου καθώς και όλων όσοι τον πίστεψαν. Η ιστορία εκείνων που τον πρόδωσαν... η ιστορία του λαού μου.

Μια αυθεντική ιστορία μαγείας, πολέμου και ηρωισμού, βασισμένη στο κορυφαίο, βραβευμένο ηλεκτρονικό παιχνίδι της Blizzard Entertainment.

Κριτικές - Παρουσιάσεις: