Βιβλίο
Χαμένη αθωότητα

Susan Lewis
Μετάφραση: Κλαίρη Λαϊνά
Αθήνα
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 508
Σχήμα: 18χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-450-991-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Lost Innocence
Bell Best Seller 991
Κυκλοφορεί
Τιμή: 8.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 23-08-2010)
Περίληψη:

Κάποιες φορές η αλήθεια είναι πιο σκληρή από ένα ψέμα...

Η Αλίσια Καρλάιλ, μετά τον τραγικό θάνατο του άντρα της, επιστρέφει στο πατρικό της σπίτι με την ελπίδα να μπορέσει να αφήσει πίσω της το παρελθόν. Όμως εκεί θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη γυναίκα που κόντεψε να διαλύσει το γάμο της και χώρισε την οικογένειά της στα δύο: τη νύφη της, τη Σαμπρίνα. Η έχθρα τους είναι βαθιά, αλλά η Αλίσια είναι αποφασισμένη να κάνει μια καινούρια αρχή για τον εαυτό της και τα δύο της παιδιά, τον Νέιθαν και την Ντάρσι, και να συμφιλιωθεί με τον αγαπημένο της αδερφό.

Ωστόσο, πάνω που τα πράγματα αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, η Άναμπελ, η δεκαπεντάχρονη κόρη της Σαμπρίνα, κατηγορεί τον Νέιθαν για ένα έγκλημα που εκείνος ορκίζεται ότι δεν διέπραξε. Και ανάμεσα στις δυο οικογένειες ξεκινά για δεύτερη φορά μια διαμάχη γεμάτη δυσπιστία, προδοσία και ψέματα -μια διαμάχη που απειλεί να τους καταστρέψει όλους...


"Ένας ακαταμάχητος συνδυασμός από ίντριγκες, πάθη και τις συνέπειες των μυστικών και της προδοσίας", έγραψε το Woman για το νέο μυθιστόρημα της Σούζαν Λιούις.

Μια συναρπαστική ιστορία ερωτικού ανταγωνισμού, δεσμών αίματος, απώλειας και συγχώρεσης, ειπωμένη με το μοναδικό τρόπο της Λιούις, που ξέρει όσο λίγοι συγγραφείς να πλάθει χαρακτήρες και να αφηγείται τις πολυκύμαντες ζωές τους, αιχμαλωτίζοντας το ενδιαφέρον των αναγνωστών της.