Βιβλίο
Gulliver's Travel

Jonathan Swift
Διασκευή: Gill Harvey
Εικονογράφηση: Peter Dennis
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 74
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-3539-2
Ηλικίες: 9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Βιβλία για την Εκπαίδευση
Ονομασία Υποσειράς: Usborne/Patakis Young Original Reading: Level II
Σημειώσεις: Προσαρμογή για τους Έλληνες μαθητές: Maya Charlesworth.
Περιέχει: Audio-CD
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 12.01€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-09-2010)
Περίληψη:

Gulliver sets sail for adventure and finds a very strange country. It's the first time he meets anyone like the people in Lilliput. But then it's the first time the people of Lilliput meet someone like Gulliver...

Ο Γκιούλλιβερ σαλπάρει στην περιπέτεια και ανακαλύπτει μια πολύ περίεργη χώρα. Είναι η πρώτη φορά που συναντά ανθρώπους σαν κι αυτούς της Λιλλιπούτης. Αλλά και για τους ανθρώπους της Λιλλιπούτης είναι η πρώτη φορά που συναντούν κάποιον σαν τον Γκιούλλιβερ.

Στη σειρά αυτή οι μικροί μαθητές θα απολαύσουν συναρπαστικές ιστορίες σε πρωτότυπη αγγλική γλώσσα γραμμένες ή διασκευασμένες από Άγγλους συγγραφείς των εκδόσεων USBORNE και προσαρμοσμένες στο επίπεδο των Ελλήνων μαθητών.

Το πρώτο επίπεδο (8+) απευθύνεται σε παιδιά που έχουν διδαχθεί τα αγγλικά για 2-3 χρόνια, ενώ το δεύτερο επίπεδο (9+) σε παιδιά που έχουν διδαχθεί τα αγγλικά για 3-4 χρόνια.

Ένα γλωσσάρι ενσωματωμένο στο βιβλίο δίνει τη μετάφραση των φράσεων και λέξεων-κλειδιών, ενώ στο συνοδευτικό Audio-CD Άγγλοι ηθοποιοί διαβάζουν τα κείμενα. Έτσι ο Έλληνας μαθητής συνηθίζει στην αυθεντική αγγλική προφορά.