Βιβλίο
The Snow Queen

Hans Christian Andersen
Διασκευή: Lesley Sims
Εικονογράφηση: Alan Marks
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 74
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-3540-8
Ηλικίες: 9
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Βιβλία για την Εκπαίδευση
Ονομασία Υποσειράς: Usborne/Patakis Young Original Reading: Level II
Σημειώσεις: Προσαρμογή για τους Έλληνες μαθητές: Maya Charlesworth.
Περιέχει: Audio-CD
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 12.01€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-09-2010)
Περίληψη:

Gerda and Kay do everything together... until Kay is kidnapped by the Snow Queen. Gerda is determined to save him. Follow her as she sets out on her dangerous quest to the frozen north.

Η Γκέρντα και ο Κέυ κάνουν τα πάντα μαζί... μέχρι που ο Κέυ απάγεται από τη Βασίλισσα του Χιονιού. Η Γκέρντα είναι αποφασισμένη να τον σώσει. Ακολουθήστε τη στην επικίνδυνη αναζήτησή της στον παγωμένο βορρά.

Στη σειρά αυτή οι μικροί μαθητές θα απολαύσουν συναρπαστικές ιστορίες σε πρωτότυπη αγγλική γλώσσα γραμμένες ή διασκευασμένες από Άγγλους συγγραφείς των εκδόσεων USBORNE και προσαρμοσμένες στο επίπεδο των Ελλήνων μαθητών.

Το πρώτο επίπεδο (8+) απευθύνεται σε παιδιά που έχουν διδαχθεί τα αγγλικά για 2-3 χρόνια, ενώ το δεύτερο επίπεδο (9+) σε παιδιά που έχουν διδαχθεί τα αγγλικά για 3-4 χρόνια.

Ένα γλωσσάρι ενσωματωμένο στο βιβλίο δίνει τη μετάφραση των φράσεων και λέξεων-κλειδιών, ενώ στο συνοδευτικό Audio-CD Άγγλοι ηθοποιοί διαβάζουν τα κείμενα. Έτσι ο Έλληνας μαθητής συνηθίζει στην αυθεντική αγγλική προφορά.