Βιβλίο
Αναζητώντας νύφη

Candace Camp
Μετάφραση: Ρηγούλα Γεωργιάδου
Αθήνα
Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 300
Σχήμα: 19χ12
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-620-230-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The Bridal Quest
Silk 64
Ονομασία Υποσειράς: Τα Προξενιά του Έρωτα
Α/Α Βιβλίου στην Υποσειρά: 2
Κυκλοφορεί
Τιμή: 6.10€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 21-09-2010)
Περίληψη:

Η λαίδη Αϊρίν Γουίνγκεϊτ είχε ορκιστεί ότι δε θα παντρευόταν ποτέ, και φρόντιζε να αποθαρρύνει τους επίδοξους μνηστήρες με την τσουχτερή της γλώσσα.
Αλλά υπήρχε κάποιος που δεν πτοούνταν από τη συμπεριφορά της: ο Γκίντεον, ο χαμένος γιος του κόμη του Ράντμπορν, που πρόσφατα είχε ξαναβρεί την οικογένειά του.

Έχοντας μεγαλώσει στους δρόμους σαν χαμίνι, ο Γκίντεον εξακολουθούσε να νιώθει πιο άνετα στα καταγώγια του Λονδίνου παρά στις αίθουσες χορού της καλής κοινωνίας. Για έναν τέτοιο άντρα, οι προσπάθειες μιας άβγαλτης δεσποινίδας να τον αποκρούσει ήταν απλώς μια διασκεδαστική πρόκληση...

Η Αϊρίν δεν ήθελε καμία σχέση με τον Γκίντεον -για την ακρίβεια, τον έβρισκε εξοργιστικό! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε, όταν η Φραντσέσκα Χόξτον, η καλύτερη προξενήτρα της αριστοκρατίας, ζήτησε τη βοήθειά της για να τον "εκπολιτίσει" και να τον κάνει παρουσιάσιμο γαμπρό.
Στο κάτω κάτω, παρά τους τίτλους ευγενείας, δεν ήταν παρά ένας αλήτης με σκοτεινό παρελθόν. Αλλά ένας πολύ γοητευτικός αλήτης... Κι όσο προχωρούσε η "εκπαίδευσή" του, τόσο πιο δύσκολο γινόταν για την Αϊρίν να του αντισταθεί...