Βιβλίο
Ο οδηγός της Cisco για τις βασικές έννοιες πληροφορικής
(IT Essentials)

David Anfinson
Ken Quamme
Μεταφραστής: Χρύσα Φυτσιλή
Μεταφραστής: Κατερίνα Ζουγανέλη
Μεταφραστής: Παναγιώτης Μαυρόπουλος
Μεταφραστής: Ιφικράτης Πολάλης
Επιμελητής: Παναγιώτης Καναβός
Αθήνα
Κλειδάριθμος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2010
σ. 655
Σχήμα: 28χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-461-360-1
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: IT Essentials: PC Hardware and Software Companion Guide
Περιέχει: Δωρεάν CD-ROM με όλες τις δραστηριότητες εικονικού υπολογιστή γραφείου και εικονικού φορητού υπολογιστή που αναφέρονται στο βιβλίο (πρόκειται για αυτόνομα εργαλεία λογισμικού σχεδιασμένα από τη Cisco, που ενισχύουν τη διδασκαλία στην τάξη παρέχοντας "πρακτική" εμπειρία όπου δεν επαρκεί ο πραγματικός εξοπλισμός).
Κυκλοφορεί
Τιμή: 65.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 07-01-2011)
Περίληψη:

Ο οδηγός αυτός είναι ειδικά σχεδιασμένος για τη σειρά μαθημάτων IT Essentials: PC Hardware and Software, έκδοση 4, της Cisco Networking Academy.

Η συγκεκριμένη σειρά μαθημάτων σάς διδάσκει να συναρμολογείτε υπολογιστές και να αντιμετωπίζετε προβλήματα που προκύπτουν κατά την καθημερινή χρήση τους, ενώ παράλληλα θα σας προετοιμάσει να δώσετε και να περάσετε με επιτυχία τις εξετάσεις CompTIA® A+ που βασίζονται στους στόχους σπουδών του 2006.

Στα Κεφάλαια 1 έως 10 αυτού του οδηγού καλύπτονται οι θεμελιώδεις γνώσεις που απαιτούνται για την εξέταση CompTIA A+ Essentials (220-601), ενώ στα Κεφάλαια 11 έως 16 περιγράφονται σε μεγαλύτερο βάθος πιο σύνθετες έννοιες ώστε να προετοιμαστείτε για τις εξειδικευμένες εξετάσεις τεχνικού CompTIA A+: 220-602 - Τεχνικός Υπολογιστών (IT Technician), 220-603 - Τεχνικός Απομακρυσμένης Υποστήριξης (Remote Support Technician), και 220-604 - Τεχνικός Εργαστηρίου (Bench Technician).

Το βιβλίο περιλαμβάνει επίσης νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να μελετήσετε και να επιτύχετε σε αυτή τη σειρά μαθημάτων, όπως σύνοψη των βασικών εννοιών με στοχευμένες ερωτήσεις στην αρχή κάθε κεφαλαίου, ενημερωμένες ερωτήσεις στο τέλος κάθε κεφαλαίου, ενημερωμένες λίστες με όρους δικτύωσης και γλωσσάρι με επεξηγήσεις των όρων.

Το βιβλίο συμπληρώνεται από τον "Οδηγό Μελέτης της Cisco για τις Βασικές Έννοιες Πληροφορικής (IT Essentials)" που περιλαμβάνει εργαστηριακές ασκήσεις, φύλλα εργασίας, συζητήσεις στην τάξη, και ασκήσεις απομακρυσμένου τεχνικού.