Βιβλίο
Δορυφορικές επικοινωνίες

Συλλογικό έργο
T. Pratt
C. Bostian
J. Allnut
Μεταφραστής: Αγγελινός Γιώργος
Επιμελητής: Αθανάσιος Κανάτας
Αθήνα
Παπασωτηρίου
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 560
Σχήμα: 25χ19
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-7182-23-4
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Sattelite Communications, 2nd ed.
Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Τιμή: 48.45€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 01-12-2010)
Περίληψη:

Αν και υπάρχουν πολλές συναρπαστικές τεχνολογικές πρόοδοι στις δορυφορικές επικοινωνίες, οι θεμελιώδεις αρχές πίσω από αυτές τις τεχνολογίες έχουν παραμείνει οι ίδιες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η νέα δεύτερη έκδοση αυτού του κλασικού βιβλίου εστιάζει στις βασικές θεωρίες παρά σε μια εγκυκλοπαιδική θεώρηση συγκεκριμένων συστημάτων. Αυτή η εστιασμένη προσέγγιση θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο ένα σύστημα δορυφορικών επικοινωνιών μεταφέρει πληροφορίες.

Πλήρως αναθεωρημένη και ανανεωμένη, η νέα έκδοση παρουσιάζει ένα νέο συγγραφέα, τον Jeremy Allnutt από το George Mason University, τέσσερα νέα κεφάλαια, και πολλά περισσότερα επεξεργασμένα παραδείγματα!

- Ενημερωμένο υλικό πάνω στις τελευταίες εφαρμογές των δορυφορικών συστημάτων: καλύπτει την τρέχουσα τεχνολογία, με νέα κεφάλαια για τα συστήματα VSAT, το Παγκόσμιο Σύστημα Εντοπισμού Θέσης (GPS), την απευθείας ευρεία μετάδοση δορυφορικής τηλεόρασης, και τα συστήματα χαμηλής τροχιάς.
- Περισσότερα επεξεργασμένα παραδείγματα: Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει πολλά δοκιμασμένα παραδείγματα, κι έτσι μπορείτε να μάθετε πώς γίνεται η ανάλυση.

- Έμφαση στις τεχνικές ψηφιακής μετάδοσης: Η θεωρία των ψηφιακών επικοινωνιών επισκοπείται λεπτομερώς και εφαρμόζεται στα συστήματα δορυφορικών επικοινωνιών.

- Πραγματικά προβλήματα: Ασκήσεις που βασίζονται σε πραγματικά δορυφορικά συστήματα σας δίνουν την ευκαιρία να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει.