Βιβλίο
Ελλάδα: Ένας σύγχρονος άτλας
Ειδική έκδοση για μαθητές Κρήτης

Άρης Ασλανίδης
Εικονογράφηση: John Ridd
Αθήνα
Εκδόσεις Πατάκη
2011
σ. 80
Σχήμα: 34χ24
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-16-4081-5
Εκπαίδευση
Σημειώσεις: Ο παρών άτλας αποτελεί ειδική έκδοση του άτλαντα που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις "Πατάκη" από τον Ιούνιο του 2002 με τίτλο "Ελλάδα: Ένας σύγχρονος άτλας".
Περιέχει: - Ένθετο Τετράδιο Εργασιών για τον μαθητή, με ασκήσεις και δραστηριότητες, το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί στο πλαίσιο του μαθήματος της Γεωγραφίας ή και ανεξάρτητα. - Στην παρούσα ειδική έκδοση για μαθητές Κρήτης περιλαμβάνει ένθετο με θεματικούς χάρτες της Κρήτης, καθώς και πληροφορίες για τη χλωρίδα, την πανίδα, τον πολιτισμό και τα αξιοθέατα της.
Εικονογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 12.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 31-08-2011)
Περίληψη:

Ο Σύγχρονος άτλας της Ελλάδας αποτελεί ένα συναρπαστικό διδακτικό εργαλείο για τους μαθητές που διδάσκονται το μάθημα της Γεωγραφίας. Ταυτόχρονα όμως είναι σημείο αναφοράς για οποιονδήποτε αναγνώστη, γιατί περιλαμβάνει όλα τα γεωγραφικά στοιχεία που του είναι απαραίτητα για να γνωρίσει τον ελλαδικό χώρο.

Περιλαμβάνει:
- Εικόνες που απλοποιούν την κατανόηση των γεωγραφικών όρων.
- Θεματικούς χάρτες της Ελλάδας που προσφέρουν μια γενική θεώρηση της γεωγραφίας της.
- Αναλυτικούς πολιτικούς και γεωφυσικούς χάρτεςτων διαμερισμάτων της Ελλάδας, πλήρως ενημερωμένους και εμπλουτισμένους με πρόσθετες πληροφορίες, όπως μεγάλα έργα, βιότοπους, εθνικούς δρυμούς, προστατευόμενες περιοχές κ.ά.