Εξώφυλλο βιβλίου Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι
Τελευταια ενημερωση: 22/09/2011 Προσθηκη στα αγαπημενα

Μοιραστειτε το

Νομοθεσία τροφίμων και διατροφικοί κίνδυνοι


  • Εκδοτης: Σταμούλη Α.Ε.
  • Διαθεσιμοτητα: Κυκλοφορεί
  • Ημ. Εκδοσης: 01/09/2011
  • Αρ. εκδοσης: 1
  • Ημ. 1ης εκδοσης: 01/09/2011
  • Περιοχη: Αθήνα
  • ISBN: 978-960-351-864-8
  • Τιμη 14.90€
  • Τυπος: Βιβλίο
  • Δεσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
  • Σελιδες: 191
  • Διαστασεις (cm): 24x17
  • Βαρος (gr): 375
Στους ολοένα αυξανόμενους διατροφικούς κινδύνους (εξασθενές χρώμιο και άλλα βαρέα μέταλλα, αντιβιοτικά, τοξίνες, Ε. coli) που αντιμετωπίζουμε σήμερα, η Νομοθεσία Τροφίμων καλείται να μας προστατεύσει. Η ομπρέλα ασφαλείας (που αποτελεί ο νόμος) είναι όμως επαρκής; Ή μήπως μερικοί κίνδυνοι διαπερνούν αυτή την ομπρέλα και εισέρχονται στη διατροφική μας αλυσίδα; Τα παραπάνω ερωτήματα προσπαθούμε να απαντήσουμε σε αυτό το βιβλίο.

- Περιγράφουμε τους κυριότερους κινδύνους στα τρόφιμα και στο νερό.
- Αξιολογούμε την επικινδυνότητα τους.
- Εντοπίζουμε τα νομικά κενά.

Διότι στα τοξικολογικά θέματα, η επιστήμη καλείται πάντα να προηγείται του νόμου.

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας το αφιερώνουμε στον απλό πολίτη και ευελπιστούμε ότι με αυτό θα κεντρίσουμε τον νομοθέτη να κινηθεί προς την κατεύθυνση εκείνη που θα διασφαλίσει την καλύτερη και πιο αποτελεσματική προστασία της υγείας όλων μας.
Το σχόλιο υποβλήθηκε με επιτυχία.
Σφάλμα Προέκυψε σφάλμα κατά την υποβολή του σχολίου.
Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να αφήστε σχόλιο.