Βιβλίο
Slash

Slash
Antony Bozza
Μεταφραστής: Αλέξανδρος Καλοφωλιάς
Αθήνα
Ψυχογιός
Αριθμός Έκδοσης: 1
2011
σ. 496
Σχήμα: 24χ16
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-496-021-7
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Slash
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Κυκλοφορεί
Τιμή: 18.80€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 21-10-2011)
Περίληψη:

Ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες της εποχής μας επιστρέφει εκεί που άρχισαν όλα και δίνει νέο περιεχόμενο στο τρίπτυχο "Σεξ, ναρκωτικά και Rock 'n' Roll".

Ύστερα από μια ξέφρενη πορεία στο ροκ τρένο της ψυχεδελικής μαγείας, ο κιθαρίστας των θρυλικών "Guns N’ Roses" αφηγείται για πρώτη φορά το χρονικό της δημιουργίας ενός συγκροτήματος που έμελλε να σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή. Η συνάντηση και η μουσική συνύπαρξη, τα χρόνια της καλλιτεχνικής δημιουργίας και οι ατέλειωτες περιοδείες σε όλο τον κόσμο, η άνοδος καθώς και η πτώση και η διάλυση του γκρουπ περιγράφονται σαν σε στοιχειωμένο όνειρο καθώς ο Slash καταθέτει τη μαρτυρία του για όσα είδε και έζησε στον υπόγειο κόσμο της παγκόσμιας ροκ σκηνής.

Αυτός ο περιβόητος κιθαρίστας και ηγετική φυσιογνωμία των "Guns N’ Roses" αφηγείται ή, πιο σωστά εξομολογείται πώς επιβίωσε από την παράνοια και, κυρίως, από τον ίδιο του τον εαυτό έτσι όπως φλερτάριζε πάντοτε με την αυτοκαταστροφή, ακόμα και στις στιγμές της πιο αδιαφιλονίκητης επιτυχίας.

Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου, ο Slash δεν αφήνει τίποτε για τα παρασκήνια, παρουσιάζεται έτσι όπως είναι: αστείος, έντιμος, ιδιοφυής, γοητευτικός, αφοπλιστικός - ένας θρύλος της παγκόσμια μουσικής σκηνής.

Κριτικές - Παρουσιάσεις: