Βιβλίο
Το εγχειρίδιο του ΙΒΟ

Επιμέλεια: Σάκης Σεραφείμ
Μετάφραση: Φίλιππος Χατζηγεωργιάδης
Σέρρες
Θέσις
Αριθμός Έκδοσης: 1
2008
σ. 122
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-7977-55-7
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: The IBO Field Guide
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.17€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 15-12-2011)
Περίληψη:

Επιτέλους! Ένας οδηγός πεδίου για ΙΒΟ

Αν είστε σαν τους περισσότερους ανεξάρτητους επιχειρηματίες, τότε θα είστε ήδη πεπεισμένοι ότι οι αγορές μέσω του διαδικτύου είναι η τάση του μέλλοντος και μπορείτε με σχετική επιτυχία να πείθετε και τους άλλους γι' αυτό. Γνωρίζετε την επιχείρησή σας, αντιλαμβάνεστε τις δυνατότητές της και ξέρετε πώς να τα εξηγήσετε όλα αυτά στους άλλους.

Όμως... έχετε όντως τα αποτελέσματα που επιθυμείτε; Είστε ευχαριστημένοι από τα χρηματικά ποσά που κερδίζετε; Καταφέρνετε να κάνετε τους άλλους ανθρώπους να αλλάξουν τη στάση τους προς το καλύτερο και να τους ωθήσετε σε παραγωγική δράση;

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να διασχίσετε ένα ναρκοπέδιο;
Να ακολουθήσετε κάποιον άλλο!

"Το εγχειρίδιο του ΙΒΟ" αποτελεί τον οδηγό που θα σας επιτρέψει να καλύψετε την απόσταση ανάμεσα στο που βρίσκεστε σήμερα και στο που σας οδηγεί το όνειρό σας. Είναι μια συλλογή από δεξιότητες, τεχνικές και σκέψεις τις οποίες διδάσκουν οι κορυφαίοι ηγέτες της Amway, οι οποίοι έκαναν την ίδια διαδρομή πριν από σας. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας περιλαμβάνει συλλογική εμπειρία και γνώση που αντιστοιχεί αθροιστικά σε πεντακόσια χρόνια δραστηριότητας!

"Το εγχειρίδιο του ΙΒΟ" είναι γεμάτο από απλές, κατανοητές και πρακτικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα που θα αντιμετωπίσετε, καθώς θα αναπτύσσετε την επιχείρησή σας. Εσείς γνωρίζετε το πού θέλετε να πάτε. Τώρα θα ανακαλύψετε και το πώς μπορείτε να φτάσετε εκεί.