Βιβλίο
Μ' έναν τρόπο μυστικό

Συλλογικό έργο
Γιώργος Χρονάς
Ιουλίτα Ηλιοπούλου
Κώστας Καρτελιάς
Μαργαρίτα Μπακοπούλου
Σπύρος Βλέτσας
Τατιάνα Ζωγράφου
Δημήτρης Κοσμόπουλος
Σταμάτης Ε. Δαγδελένης
Χρήστος Κεχαγιόγλου
Ζωγράφος: Χρήστος Κεχαγιόγλου
Σύνθεση: Τατιάνα Ζωγράφου
Αθήνα
Καλειδοσκόπιο
Αριθμός Έκδοσης: 1
2011
σ. 28
Σχήμα: 23χ23
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-471-046-1
Σημειώσεις: Θήκη-αναλόγιο με 17 ζωγραφικά έργα του Χρήστου Κεχαγιόγλου, CD με τα τραγούδια της Τατιάνας Ζωγράφου και ένα βιβλίο με τα ποιήματα που μελοποιήθηκαν, συνοδευτικά κείμενα και φωτογραφικό υλικό από τις ηχογραφήσεις.
Κυκλοφορεί
Τιμή: 21.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 08-12-2011)
Περίληψη:

Θήκη-αναλόγιο με 17 ζωγραφικά έργα του Χρήστου Κεχαγιόγλου, CD με τα τραγούδια της Τατιάνας Ζωγράφου και ένα βιβλίο με τα ποιήματα που μελοποιήθηκαν, συνοδευτικά κείμενα και φωτογραφικό υλικό από τις ηχογραφήσεις.


Μια εικαστική-μουσική έκδοση, όπου... η μουσική συναντάει την ποίηση και τη ζωγραφική

Η πιο πρόσφατη ζωγραφική δουλειά του Χρήστου Κεχαγιόγλου συναντά τα καινούργια τραγούδια της Τατιάνας Ζωγράφου. Τραγούδια ευαίσθητα, αλλά και λαϊκά, υπέροχα τραγουδισμένα και παιγμένα από μουσικούς μάστορες μεγάλους και ταξιδιώτες. Και η συνάντησή τους αυτή, που δίνει εικόνα στην μουσική και ήχο στη ζωγραφική, συμβαίνει πάνω σε 17 ποιήματα-στίχους ποιητών της εποχής μας, που έχουν γευτεί το άρωμα της ζωής, το νοσταλγούν και το τραγουδούν.

Εκλεκτοί ερμηνευτές, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Αργύρης Μπακιρτζής, ο Τάσος Αποστόλου και άλλοι τραγουδούν αυτές τις συνθέσεις.