Βιβλίο
Βέλγιο και Λουξεμβούργο
Ο πιο παραστατικός και πλήρης οδηγός

Αθήνα
Explorer
Αριθμός Έκδοσης: 1
2012
σ. 352
Σχήμα: 22χ13
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6686-73-3
Οδηγοί του Κόσμου
Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Τιμή: 25.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 08-05-2012)
Περίληψη:

Tο Βέλγιο, με τη γαλλόφωνη Bαλλονία και τη φλαμανδόφωνη Φλάνδρα, ασκεί στους ταξιδιώτες μεγάλη γοητεία με πόλεις όπως οι Βρυξέλλες, η "πρωτεύουσα" της Ευρώπης, η Mπρυζ, η Γάνδη, η Αμβέρσα, σπουδαία εμπορικά λιμάνια, καθώς και οι γαλλόφωνες Nαμύρ, Tουρναί και Λιέγη.

Και ακόμη, είναι γεμάτο καλλιτεχνικούς θησαυρούς της μεγάλης φλαμανδικής τέχνης, σπουδαία αρχιτεκτονήματα, επιτυχημένες σύγχρονες δραστηριότητες, όπως η μόδα και τα περίφημα κόμικ, πανευρωπαϊκές ιστορικές μνήμες, αλλά και ξεχωριστές φυσικές ομορφιές.

Το Λουξεμβούργο, με τις δασοσκεπείς Aρδέννες και το τραχύ τους τοπίο, "καμαρώνει" για την ομώνυμη πρωτεύουσά του, που διατηρεί το ύφος και την ομορφιά του παρελθόντος. Έχει όμως να επιδείξει επίσης υπέροχα σατώ, μικρά μα ενδιαφέροντα μουσεία, καθώς και τη μοναδική για το κρασί της περιοχή του Mοζέλα.

Όλα αυτά αυτά θα τα ανακαλύψετε μέσα από τις σελίδες του ταξιδιωτικού αυτού οδηγού του Explorer, μαζί με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το ταξίδι σας: διαμονή, φαγητό, ψυχαγωγία, αγορές, μετακινήσεις, κόστος, πρώτες βοήθειες, ωράρια.