Βιβλίο
Ημερολόγιο 2013: Αγίων εδέσματα

Σοφία Σουλή
Αθήνα
Μύρτος
Αριθμός Έκδοσης: 1
2012
σ. 143
Σχήμα: 19χ19
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-6866-40-1
Φωτογράφηση: ΝΑΙ
Εξαντλημένο
Τιμή: 14.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 04-10-2012)
Περίληψη:

Οι εκδόσεις Μύρτος και η δημοσιογράφος-συγγραφέας Σοφία Σούλη, παρουσιάζουν με πολλή χαρά το νέο τους ημερολόγιο για τη χρονιά 2013 με τίτλο "Αγίων εδέσματατα". Πρόκειται για μια ευχάριστη συντροφιά που θα σας οδηγεί ημερολογιακά, για έναν ολόκληρο χρόνο.

Μέσα στις εβδομάδες και στις ημέρες του κάθε μήνα, εκτός από τις επισημάνσεις των επετείων και των αγίων ημερών, υπάρχουν οι συνταγές των φαγητών ή των γλυκών που προσφέρονται τιμητικά για τη μνήμη των αγίων ή των εορτών της ορθοδοξίας στον απανταχού ελληνισμό.

Η πλούσια αυτή συλλογή των εδεσμάτων που εθιμικά καθιερώθηκαν σε κάθε γωνιά της χώρας μας ή στις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας και της Ανατολικής Θράκης, είναι προϊόν υπεύθυνης έρευνας που έκανε η συγγραφέας.

Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο έντυπο το οποίο οι εκδόσεις Μύρτος επιμελήθηκαν με φροντίδα ώστε να γίνει ένα ποιοτικό δώρο για σας και τους δικούς σας.

Το "Ημερολόγιο 2013: Αγίων εδέσματα" θα σας θυμίσει με τη συντροφιά του τις χριστιανικές παραδόσεις μας και θα σας προτείνει απολαυστικά φαγητά δεμένα με τις ελληνορθόδοξες ρίζες μας.