Βιβλίο
Κλινική εποπτεία
Μια συνθετική σχεσιακή προσέγγιση στην ψυχοθεραπευτική εποπτεία

Maria C. Gilbert
Kenneth R. Evans
Μετάφραση: Ιωάννης Δόβελος
Αθήνα
Ασημάκης Π.
Αριθμός Έκδοσης: 1
2003
σ. 181
Σχήμα: 29χ21
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-7582-42-3
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Κυκλοφορεί
Τιμή: 20.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 11-10-2012)
Περίληψη:

"Η Maria Gilbert και ο Ken Evans μας προσέφεραν με ιδιαίτερο τρόπο μια όμορφα διατυπωμένη άποψη για την εποπτεία της ψυχοθεραπείας... Παρέχοντας σαφείς οδηγίες για την αποτελεσματική κλινική εποπτεία, το βιβλίο περιγράφει και απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο ο επόπτης παρακολουθεί, καθοδηγεί, παραδειγματίζει. συμβουλεύει και υποστηρίζει τον εποπτευόμενο, πάντα στα πλαίσια του σεβασμού και της ενσυναίσθησης."

(Marvin R Goldfried. PhD, State University of New York. Stony Brook, Νέα Υόρκη. Η.Π.Α.)

"Μη διαβάσετε αυτό το βιβλίο αν έχετε υιοθετήσει ένα προκαθορισμένο επιτυχημένο μοντέλο εποπτείας το οποίο δεν θέλετε να αλλάξετε... Θα σας βάλει σε σκέψεις, θα σας αποσπάσει την προσοχή και εν τέλει θα σας προκαλέσει. Αν, αντιθέτως, θέλετε να αναθεωρήσετε το μοντέλο εποπτείας σας και να το ανανεώσετε βάσει της σύγχρονης κατάρτισης και διορατικότητας, με τρόπο ώστε να το προσαρμόσετε στα σύγχρονα θέματα της εποχής μας. τότε αυτό το βιβλίο πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσετε. Είναι το βιβλίο του αύριο υπό το φως του καλύτερου χθες."

(Michael Carroll. Ph.D., Chartered Counselling Psychologist & BACP Fellow)

"Το βιβλίο της Gilbert και του Evans σίγουρα θα εξελιχθεί σε σημαντικό βοήθημα για το χώρο της εποπτείας της ψυχοθεραπείας με συνθετική κατεύθυνση... Η Gilbert και ο Evans εφιστούν την προσοχή τους στη συχνά αγνοημένη πτυχή των πλαισίων εντός των οποίων λαμβάνει χώρα η εποπτεία. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους στις πολυ-πολιτισμικές πτυχές της εποπτείας και η υποστήριξή τους στις αντικαταπιεστικές πρακτικές είναι επίσης αξιόλογο... και συνιστάται ιδιαιτέρως τόσο στους αρχάριους εποπτευόμενους όσο και στους έμπειρους επόπτες. Αυτό το βιβλίο θα συνεισφέρει σημαντικά στο χώρο μας και σίγουρα θα αποδειχθεί διαχρονικό."

(Gillian Straker, Professor of Psychology At the University of Sydney)