Βιβλίο
Βρες ξανά τον εαυτό σου
Ξεπέρασε το άγχος και τους φόβους που προκαλεί η καθημερινότητα

Μάριο Αλόνσο
Μεταφραστής: Θεοδώρα Δαρβίρη
Αθήνα
Ψυχογιός
Αριθμός Έκδοσης: 1
2013
σ. 175
Σχήμα: 20χ13
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-01-0090-7
Γλώσσα πρωτοτύπου: ισπανικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Reinventarse
Ψυχολογία
Κυκλοφορεί
Τιμή: 10.99€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 02-01-2013)
Περίληψη:

Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια πρόσκληση στην πιο συναρπαστική ανθρώπινη περιπέτεια, αυτή της αυτογνωσίας. Είναι ο χάρτης που θα μας καθοδηγήσει σ' αυτό το εσωτερικό ταξίδι, που θα αποκαλύψει το μυστικό τού πώς οι άνθρωποι δημιουργούν τα "μάτια" μέσα από τα οποία παρατηρούν και αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Μάτια που πολλές φορές κοιτάζουν προς τα λάθη του παρελθόντος και όχι προς τις δυνατότητες του μέλλοντος.

Είναι στο χέρι μας να βρούμε ξανά τον εαυτό μας, να τον επαναπροσδιορίσουμε. Οι ευκαιρίες που ξεδιπλώνονται μπροστά μας για δημιουργικότητα και δραστηριοποίηση θα ετοιμάσουν το έδαφος για να αποκτήσουμε γαλήνη, ελπίδα και αυτοπεποίθηση, να προβούμε στις επιλογές εκείνες που σταδιακά θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα.

Ο Μαρσέλ Προυστ έλεγε πως "πραγματική ανακάλυψη δεν είναι να αναζητούμε νέα εδάφη όσο να αντικρίζουμε τα παλιά με καινούργια μάτια". Τα καινούργια μας μάτια είναι αυτά που θα μας επιτρέψουν να δούμε ό,τι ήταν αόρατο και θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε σ' αυτό που έως τώρα φάνταζε αδύνατο.

Κριτικές - Παρουσιάσεις:
Ευμορφία ΖήσηΒρες ξανά τον εαυτό σουwww.diavasame.grΜάρτιος 2013
Γιάννης Ε. ΣτάμοςΟ εαυτός μας από απόσταση"Ελευθεροτυπία"/ "Βιβλιοθήκη"26/1/2013