Εξώφυλλο βιβλίου Ψήσιμο στη σχάρα
Τελευταια ενημερωση: 29/01/2013 Προσθηκη στα αγαπημενα

Μοιραστειτε το

Ψήσιμο στη σχάρα

Κρέατα, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά: 25 συνταγές γαι μαρινάδες και σάλτσες


  • Εκδοτης: Η Καθημερινή
  • Διαθεσιμοτητα: Κυκλοφορεί
  • Ημ. Εκδοσης: 01/10/2012
  • Ημ. 1ης εκδοσης: 01/10/2012
  • Περιοχη: Αθήνα
  • ISBN: 978-960-475-202-7
  • Τιμη 2.50€
  • Σειρα: Βιβλιοθήκη Γεύσης: Κάν' το Μόνος Σου
  • Τυπος: Βιβλίο
  • Δεσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
  • Σελιδες: 83
  • Διαστασεις (cm): 26x18
  • Βαρος (gr): 247
Ένας πλήρης οδηγός από την επιλογή της ψησταριάς και το άναμμα της φωτιάς μέχρι το ψήσιμο όλων των κρεατικών, πουλερικών και ψαρικών βήμα - βήμα.
Το σχόλιο υποβλήθηκε με επιτυχία.
Σφάλμα Προέκυψε σφάλμα κατά την υποβολή του σχολίου.
Αφήστε ένα σχόλιο

Συνδεθείτε για να αφήστε σχόλιο.