![Εξώφυλλο βιβλίου Ψήσιμο στη σχάρα](/assets/images/books/book_185924/185924.jpg)
Ψήσιμο στη σχάρα
Κρέατα, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά: 25 συνταγές γαι μαρινάδες και σάλτσες
- Συγγραφέας: Ντίνα Νικολάου Νένα Ισμυρνόγλου Χριστόφορος Πέσκιας
- Εκδοτης: Η Καθημερινή
- Διαθεσιμοτητα: Κυκλοφορεί
- Ημ. Εκδοσης: 01/10/2012
- Ημ. 1ης εκδοσης: 01/10/2012
- Περιοχη: Αθήνα
- ISBN: 978-960-475-202-7
- Τιμη 2.50€
- Σειρα: Βιβλιοθήκη Γεύσης: Κάν' το Μόνος Σου
- Τυπος: Βιβλίο
- Δεσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
- Σελιδες: 83
- Διαστασεις (cm): 26x18
- Βαρος (gr): 247
Ένας πλήρης οδηγός από την επιλογή της ψησταριάς και το άναμμα της φωτιάς μέχρι το ψήσιμο όλων των κρεατικών, πουλερικών και ψαρικών βήμα - βήμα.
Το σχόλιο υποβλήθηκε με επιτυχία.
Σφάλμα
Προέκυψε σφάλμα κατά την υποβολή του σχολίου.