Βιβλίο
Ψήσιμο στη σχάρα
Κρέατα, πουλερικά, ψάρια, θαλασσινά, λαχανικά: 25 συνταγές γαι μαρινάδες και σάλτσες

Συλλογικό έργο
Νένα Ισμυρνόγλου
Ντίνα Νικολάου
Χριστόφορος Πέσκιας
Αθήνα
Η Καθημερινή
2012
σ. 83
Σχήμα: 26χ18
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-475-202-7
Βιβλιοθήκη Γεύσης: Κάν' το Μόνος Σου
Κυκλοφορεί
Τιμή: 2.50€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση: 29-01-2013)
Περίληψη:

Ένας πλήρης οδηγός από την επιλογή της ψησταριάς και το άναμμα της φωτιάς μέχρι το ψήσιμο όλων των κρεατικών, πουλερικών και ψαρικών βήμα - βήμα.