Βιβλίο
Κόλιν Φίσερ

Άσλεϊ Έντουαρντ Μίλερ
Ζακ Στεντζ
Μετάφραση: Ελένη Γκαγκάτσιου
Αθήνα
Μεταίχμιο
Αριθμός Έκδοσης: 1
2013
σ. 308
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-566-033-8
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Colin Fischer
Κυκλοφορεί
Τιμή: 11.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 17-05-2013)
Περίληψη:

Κόλιν Φίσερ, ένα δεκατετράχρονο αγόρι που θα μπορούσες να το πεις ιδιόρρυθμο. Δεν ανέχεται να τον αγγίζουν. Δεν του αρέσει το μπλε χρώμα. Και χρειάζεται κάρτες ευρετηρίου για να αναγνωρίζει τις εκφράσεις των ανθρώπων.

Συντροφέψτε τον Κόλιν στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει το μυστήριο του τι ακριβώς συνέβη τη μέρα που ένας πυροβολισμός στην καφετέρια του σχολείου κατέστρεψε το πάρτι γενεθλίων μιας συμμαθήτριάς του. Σαν μοντέρνος Σέρλοκ Χολμς, χρησιμοποιεί την εκπληκτική οξυδέρκειά του και ατράνταχτη λογική για να φτάσει στη λύση. Αν και κατά την πορεία θα αναγκαστεί να υπερβεί τον εαυτό του, να ξεπεράσει τα όρια που τόσο βόλευαν τη ζωή του και να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο απ' όλα τα μυστήρια: τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων.

"Ξεχάστε τα σκληροτράχηλα αγόρια που το παίζουν ριψοκίνδυνοι ντετέκτιβ. Ο Άσλεϊ Μίλερ και ο Ζακ Στεντζ μας δίνουν (επιτέλους!) ένα ήρωα με συνηθισμένη ζωή αλλά ασυνήθιστο αστυνομικό δαιμόνιο - έναν έφηβο, το μυαλό του οποίου είναι τόσο συναρπαστικό όσο και τα μυστήρια που προσπαθεί να λύσει. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι περιορίστηκαν σε ένα βιβλίο. Παιδιά, γυρίστε στα πληκτρολόγιά σας. Θέλω πολύ να μάθω τι θα αντιμετωπίσει ο Κόλιν στη συνέχεια!"
(Στιβ Χόκεσμιθ, συγγραφέας του "Holmes on the Range")

"Ο Κόλιν μοιάζει με εξωγήινο ανθρωπολόγο, άθελά του παγιδευμένο στη Γη. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να μάθει τους κοινωνικούς κώδικες αυτού του τόπου και να προσπαθήσει να περάσει για άνθρωπος - διαφορετικά δεν θα επιβιώσει".
(Λεβ Γκρόσμαν, συγγραφέας του μπεστ σέλερ "The Magicians")