Βιβλίο
Βασικές, ανώτερες και εξειδικευμένες νοσηλευτικές δεξιότητες

Συλλογικό έργο
Επιμελητής: Γεώργιος Μπαλτόπουλος
Θεοχάρης Κωνσταντινίδης
Θάλεια Μπελλάλη
Παύλος Σαράφης
Ελένη Δοκουτσίδου
Ευγενία Βλάχου
Σοφία Ζυγά
Ελένη Κυρίτση
Μαρία Λαβδανίτη
Νικολέττα Μάργαρη
Αθήνα
Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Αριθμός Έκδοσης: 1
2013
σ. 968
Σχήμα: 24χ17
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-960-452-125-8
Κυκλοφορεί - Εκκρεμής εγγραφή
Τιμή: 120.00€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 07-01-2014)
Περίληψη:

Στο βιβλίο αυτό -στον παρόντα τόμο αλλά και στην ηλεκτρονική του μορφή-παρουσιάζεται με πολύ συστηματικό τρόπο, το σύνολο των νοσηλευτικών δεξιοτήτων που χρειάζεται να διαθέτει ένας επαγγελματίας νοσηλευτής, προκειμένου να ασκήσει το έργο του με επιστημονική επάρκεια, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Η πρωτοτυπία του έργου έγκειται στη μορφή του και στον τρόπο διάρθρωσης της ύλης. Ξεκινώντας από τις βασικές δεξιότητες, περνάει σταδιακά σε ολοένα και πιο απαιτητικές και ειδικές δεξιότητες, ώστε να καλύψει όλο το φάσμα των νοσηλευτικών διεργασιών.

Η ηλεκτρονική έκδοση του βιβλίου εμπλουτίζεται με σχετικά βίντεο, εικόνες και ερωτήσεις επανάληψης στο τέλος της κάθε ενότητας, ώστε να συνδυαστεί η θεωρητική κατάρτιση με την οπτική της αναπαράσταση.

Το έργο απευθύνεται όχι μόνο στους φοιτητές και τους καθηγητές νοσηλευτικής, αλλά και στους ήδη επαγγελματίες νοσηλευτές, καθότι περιέχει καθετί που μπορεί κανείς να διασαφηνίσει, να ξεκαθαρίσει ή να εμπλουτίσει σχετικά με τις νοσηλευτικές διεργασίες.