Βιβλίο
Ομοιοπαθητική από το Α ως το Ω

Dana Ullman
Μετάφραση: Ευγενία Κολυδά
Αθήνα
Χάρτινη Πόλη
2014
Ημερομηνία Πρώτης Έκδοσης: 2014
σ. 172
Σχήμα: 21χ14
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
ISBN: 978-618-5106-14-0
Γλώσσα πρωτοτύπου: αγγλικά
Τίτλος πρωτοτύπου: Homeopathy A-Z
Κυκλοφορεί
Τιμή: 9.90€ Φ.Π.Α.: 6%
(Τελευταία Ενημέρωση Τιμής: 24-04-2014)
Περίληψη:

Η ομοιοπαθητική χαρακτηρίζεται εύστοχα ως η ιατρική του 21ου αιώνα. Αποτελεί μια ισχυρή και συγχρόνως ήπια μέθοδο ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού και αμυντικού συστήματος του ανθρώπινου οργανισμού, μια εκλεπτυσμένη μέθοδο θεραπείας που επικεντρώνει στο σύνολο των σωματικών και ψυχολογικών χαρακτηριστικών του ατόμου, και όχι απλώς στην πάθησή του. Επιπλέον, πρόκειται για μια δοκιμασμένη μέθοδο θεραπείας σοβαρών, χρόνιων, ακόμα και κληρονομικών ασθενειών.
Η βασική αρχή που διαπνέει την ομοιοπαθητική είναι ότι τα συμπτώματα μιας ασθένειας δεν υποδηλώνουν απλώς ότι ένας άνθρωπος νοσεί, αλλά στην πραγματικότητα αποτελούν την αντίδραση και την προσπάθεια του οργανισμού να αμυνθεί και να θεραπευτεί.
Στο δεύτερο μέρος παρουσιάζονται τα ομοιοπαθητικά φάρμακα, καθώς και η χρησιμότητά τους. Δείτε πώς μπορείτε να ανακουφίσετε τα συμπτώματα ή ακόμα και να θεραπεύσετε:
- αναπνευστικές αλλεργίες
- αρθρίτιδα
- αϋπνία
- γρίπη
- δυσπεψία
- εγκαύματα
- εξανθήματα
- επιπεφυκίτιδα
- ιγμορίτιδα
- κατάθλιψη
- οσφυαλγίες
- ουρολοιμώξεις
- σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
- χρόνιους πονοκέφαλους
- ωτίτιδα κ.ά.
Αυτό το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους θέλουν να μάθουν να θεραπεύουν τον εαυτό τους ή την οικογένειά τους από ένα πλήθος σοβαρών ενοχλήσεων. Ωστόσο, οι χρόνιες και σοβαρές ασθένειες απαιτούν τη συνδρομή επαγγελματιών. Σε αντίθεση όμως με τη συμβατική ιατρική, που θέλει τον ασθενή παθητικό δέκτη της θεραπείας, στην ομοιοπαθητική ο ασθενής έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.